Regio

Korting voor tienjarig bestaan Caprice

SINT-KRUIS - De damesmodezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis bestaat tien jaar en dat mag gevierd worden.

    

Tien dagen lang biedt ze haar klanten een korting van min 10 procent Je kan er de niewste collecties ontdekken voor herfst en winter. Op 24 september zullen haar modestukken te zien zijn op de Bariio Tillo modeshow in Sijsele, dit in samenwerking met Lingerie Ultime die ook actief is in het winkelcentrum in Sint-Kruis. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwe maand augustus druk gestart in Brugge

BRUGGE - De toeristische sector in Brugge is tevreden. Ook de maand augustus is goed gestart. Er zijn heel wat buitenlandse toeristen. Enkel de Britten blijven nog weg uit Brugge. 

BREAKING

Het wordt een super warm weekend

KUST - Het komend weekend worden temperaturen voorspeld van meer dan 30 graden. Velen zullen dan ook afkoeling zoeken aan zee. Voor de nacht van vrijdag op zaterdag kan je nog in Zeebrugge een hotel boeken met openluchtzwembad.   

BREAKING

Nieuwpoort pakt uit met Vedette Crevette

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort pakken ze uit met de nieuwe wedstrijd Vedette Crevette. Het event is gepland in de maand oktober als de garnaal een mand lang centraal zal staan in Nieuwpoort.  

BREAKING

Oldtimerevent ten voordele van de MUG Heli

MALDEGEM - Het bedrijf Timmerman Ramen en Deuren pakt op zondag 11 september uit met een oldtimer event voor wagens gebouwd voor 1980, dit met vertrek in Maldegem Kleit. 

BREAKING

Geslaagde driedaagse van VK Dudzele

DUDZELE - In Dudzele werd door VK Dudzele uitgepakt met een driedaagse met op zaterdag optredens van onder meer Les Truttes. Gisteren zondag was er een eetfestijn.  

BREAKING

Bon Ap zoekt winkelbediende voor hun traiteurafdeling in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Bon Ap is momenteel op zoek naar een winkelbediende voor hun traiteurafdeling in Sint-Michiels. De kanidaat of kandidate moet bereid zijn om ook op zaterdag te werken.   

BREAKING

Abba 4 U twee dagen op de planken in Limburg

LIMBURG - De groep Abba 4 U staat morgen en woensdag terug op de planken bij Parkies. Ze zijn dinsdag te zien in Genk en woensdag in Maasmechelen.    

BREAKING

Mayors for Peace vlag aan Brugs Stadhuis

BRUGGE - Om de slachtoffers van de atoomaanvallen te herdenken werd in 1982 Mayors for Peace opgericht. In 166 landen zijn tal van steden en gemeenten lid geworden. In Brugge wordt die vlag jaarlijks gehesen. 

BREAKING

Historische markt op dinsdag in Veere

VEERE (NEDERLAND) - In het gezellige stadje Veere in Zeeland is het morgen dinsdag terug de historische marktdag. Je kan er terecht vanaf 10 uur op de Makt en op de Kaai.    

BREAKING

Dolomietpaden op Brugse Vesten worden verder vernieuwd

BRUGGE - Vandaag zijn werken gestart langs de Brugse Vesten. Het gaat om werken voor de vernieuwing van de dolomietpaden tussen de Smedenpoort en de Bloedput. De werken duren nog tot midden september.  

Bekijk meer gerelateerde artikels