Regio

Flibco start vrijdag terug vanuit Brugge

BRUGGE/GENT - Vanaf vrijdag zal Flibco terug rijden op de luchthaven van Charleroi. Ze pikken reizigers op in Brugge en Gent. 

Ze starten met tien ritten per dag. Steeds meer Belgen vertrekken op vakantie. Door het tegenvallende weer hier boeken velen nog naar de zon. Heel wat lage kostenmaatschappijen stijgen op vanuit Charleroi. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag een regenachtige zondag

BELGIE - Het weer valt vandaag wat tegen. Er wordt heel wat regen voorspeld. Velen zullen deze namiddag wellicht voor de buis zitten voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Marokko. Anderen trekken naar de WK dorpen om te supporteren of gaan op café samen met vrienden de wedstrijd bekijken. 

BREAKING

Ook Slecht Weer Vandaag ontbreekt niet aan Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Het Kasteel Ten Berghe in Brugge lokt dezer dagen heel wat bezoekers met het Kasteel van Sinterklaas. De kinderen komen er door heel wat ingerichte kamers om tenslotte bij de Sint te komen. Op het Sinterklaasplein kan je in het weekend genieten van frietjes maar ook Slecht Weer Vandaag ontmoeten, het paard van de Sint.   

BREAKING

Simon Mignolet is sportman van het jaar in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden is Simon Mignolet uitgeroepen tot sportman van het jaar. De doelman van Club Brugge is mee met de Rode Duivels naar Qatar. 

BREAKING

SASK zoekt leraar Nederlands- Engels

SINT-KRUIS - SASK is momenteel op zoek naar een leerkracht Nederlands-Engels, dit voor het vijfde en zesde jaar ASO. Het gaat om een tijdelijke opdracht tot aan de kerstvakantie.  

BREAKING

Brugse Scoutsharmonie vierde Sint-Cecilia

BRUGGE - In Brugge werd zaterdag de jaarlijkse Sint-Ceciliaviering gehouden van de Scoutsharmonie Sint-Leo. In de voormiddag was er een optocht door de stad en in de namiddag een spel met de scoutsgroepen op de Burg. 

BREAKING

16 miljoen euro voor jachthaven Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Volgend jaar starten werken voor de jachthaven in Zeebrugge. De werken zullen duren tot de zomer van 2025. Zaterdag werden de werken toegelicht aan de omwonenden.   

Bekijk meer gerelateerde artikels