Regio

Uit tips voor indoor in West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - Met het mindere weer dat voorspeld wordt gaan velen op zoek naar een indoor bezigheid. Er zijn tal van mogelijkheden. Leuke musea met kinderen zijn het Bakkerijmuseum in Veurne, de Meer Weer expo in het Kursaal Oostende of de doe expo van de Waanzinnige Boomhut in Fort Napoleon in Oostende,    

In de Westhoek vind je tal van leuke indoor mogelijkheden met het In Flanders Fields Museum in Ieoer, het Bezoekerscentrum Destrooper in Lo, de Oude Kaasmakerij van Passendale en het Hopmuseum en het Talbot House in Poperinge. In het Brugs Ommeland kan je naar het Kasteel in Loppem. In Brugge centrum kan je naar het chocolademuseum, frietmuseum, Historium, biermuseum, de brouwerijen, de stedelijke musea, Diamantmuseum, Kantmuseum en het Foltermuseum. Verder is er nog het Kathe Kollwitzmuseum in Koekelare, de brouwerij Van Honsebrouck in Izegem, het Texturemuseum in Kortrijk of het museum de Snoek in Alveringem.      

Bron: Foto©Westtoer

Bekijk Ook

BREAKING

Ilvo viert 90 jarig bestaan

MERELBEKE - Het Ilvo bestaat negentig jaar. Ze voeren onderzoek naar teelten. Bij Ilvo zetten ze dan ook op zondag 18 september hun deuren open voor iedereen. Ze verwachten vele duizenden bezoekers. Ze pakken die dag uit met machinedemonstraties en kookdemo's.   

BREAKING

Genieten van verzorgde lunch bij Bistro Flandria

BRUGGE - Bij Bistro Flandria aan de jachthaven bij de hoge Katelijnebrug kan je deze week terug genieten van een verzorgde lunch over de middag.   

BREAKING

Sinterklaas te gast bij Hakuna Alpaca

ASSEBROEK/OOSTKAMP - Sinterklaas zal in het najaar op vier data te gast zijn bij Hakuna Alpaca. De data zijn 26 en 27 november en 3 en 4 december.   

BREAKING

Blikseminslagen in Gistel en Ichtegem

GISTEL/ICHTEGEM - Het onweer richttte schade aan. De bliksem sloeg in op daken van woningen in Gistel en Ichtegem.     

BREAKING

Honderddertig oproepen na wolkbreuk in Gent

GENT - In Gent is er deze namiddag een wolkbreuk geweest. Heel wat straten liepen onder water. De meeste meldingen kwamen uit Wondelgem en Mariakerke. 

BREAKING

Edje Ska vanavond op de planken op de Eiermarkt in Brugge

BRUGGE - Elke woensdag van de zomermaanden zijn er de Klinkende Kroegen met vanavond om 19 uur een optreden van Edje Ska & The Pilchards. Hij zal terug zorgen voor de nodige ambiance aan het Hof van Rembrandt.  

BREAKING

Volgende week maandag start ticketverkoop Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Volgende week maandag start de ticketverkoop van het Kasteel van Sinterklaas dat zal doorgaan van 25 novermber tot 4 december in het Kasteel Ten Berghe in Brugge. 

BREAKING

Nu zaterdag Antwerpen Zingt

ANTWERPEN - Nu zaterdag is er Antwerpen Zingt, het grootste meezingfeest van de stad. Ze starten er om 18.45 uur met heel wat gekende nummers. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout is het komend weekend de jaarlijkse foor. De attracties zijn verspreid over de stad met attracties voor jong en oud. De foor start nu zaterdag 20 augustus en blijft tot woensdag 24 augustus. 

BREAKING

Zulte krijgt met Fauve Tack nieuwe schepen

ZULTE - De gemeenteraad van Zulte wordt op dinsdag 23 augustus opnieuw bijeen geroepen. Op de agenda staan er 13 punten in de openbare zitting. 

Bekijk meer gerelateerde artikels