Regio

Van relatiegeschenken, eretekens tot Covid beschermartikels

VARSENARE - Na de zomervakantie is het voor veel bedrijven terug zoeken naar een passend relatiegeschenk voor de jaarwissel. Bij Tinko aan de Gistelsesteenweg in Varsenare ben je aan het juiste adres. Salesmanager Jean De Vriese zal u graag verder helpen.  

Je kan kiezen voor graveren, borduren of bedruken van producten. Maar je kan er ook terecht voor bedrijfskledij, vlaggen, wimpels, trofeeën en medailles, ertetekens, mondmaskers tot handgels. Je kan gemakkelijk een afspraak maken met Jean voor een bezoek aan de showroom. Ontdek het Tinko gamma via https://tinko.be/  

Bron: Foto©Tinko

Bekijk Ook

BREAKING

Dit weekend kermis in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege is er dit weekend kermis. Jacco Ricardo zorgt vanavond al voor een spetterend optreden in het witte polderdorp. 

BREAKING

Chritie'k pakt vandaag terug uit met dagschotel

BRUGGE - Chef Thierry De Clerck van het Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge pakt dagelijks uit met een verzorgde dagschotel. 

BREAKING

Uitagenda voor nu zondag 3 juli

KUST/REGIO - Ook nu zondag is er aan de kust en in de wijde regio heel wat te beleven. Wij bieden u alvast een overzicht met tal van activteiten.  

BREAKING

Uitagenda voor morgen zaterdag 2 juli

KUST/REGIO - Ook morgen zaterdag 2 juli is er heel wat te beleven aan de kust en in de wijde regio. In Blankenberge gaat Beachland niet door.  

BREAKING

Camp Loppem op 9 en 10 juli

LOPPEM - Op de site van het Kasteel van Loppem wordt op zaterdag 9 en zondag 10 juli Camp Loppem gehouden. Dat weekend verzamelen heel wat oude legervoertuigen op de site.Alles wordt georganiseerd ten voordele van het Wit Huis Loppem.  

BREAKING

Nu nog invulling zoeken voor Sint-Godelieveabdij

BRUGGE - De komende maanden zal de binnentuin van de Sint-Godelieveabij in de Boeveriestraat in Brugge open zijn voor het publiek. Je zal er rustig kunnen genieten van een picknick. Van vrijdag tot en met zondag zal ook de abdijkerk telkens open zijn.     

BREAKING

Brouwerij de Halve Maan pakt uit met heel wat vacatures

BRUGGE - Brouwerij de Halve Maan in Brugge heeft momenteel een aantal vacatures. Ze zijn op zoek naar nieuwe krachten.  

BREAKING

Terug Gentse Feesten van 15 tot 24 juli

GENT - Velen kijken al weer uit naar een volgende editie van de Gentse Feesten. Op 15 verschillende locaties is er van alles te beleven gaande van kunst, muziek en theater.

BREAKING

Ketnet Zomertour doet Zeebrugge aan

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge verwachten ze op zondag 10 juli de Ketnet Zomertour. Het unieke festival zal doorgaan op het evenementenplaform. Ze verwachten die namiddag heel wat gekende artiesten. 

BREAKING

Goes heeft deze zomer heel wat te bieden

GOES (NEDERLAND) - In Goes in Zeeland is er de komende zomer heel wat te beleven. Tijdens het weekend van 14 tot 17 juli staat er heel wat op het programma.   

Bekijk meer gerelateerde artikels