Regio

Van relatiegeschenken, eretekens tot Covid beschermartikels

VARSENARE - Na de zomervakantie is het voor veel bedrijven terug zoeken naar een passend relatiegeschenk voor de jaarwissel. Bij Tinko aan de Gistelsesteenweg in Varsenare ben je aan het juiste adres. Salesmanager Jean De Vriese zal u graag verder helpen.  

Je kan kiezen voor graveren, borduren of bedruken van producten. Maar je kan er ook terecht voor bedrijfskledij, vlaggen, wimpels, trofeeën en medailles, ertetekens, mondmaskers tot handgels. Je kan gemakkelijk een afspraak maken met Jean voor een bezoek aan de showroom. Ontdek het Tinko gamma via https://tinko.be/  

Bron: Foto┬ęTinko

Bekijk Ook

BREAKING

Stad Leuven zoekt uitbater voor fietsenstalling

LEUVEN - De stad Leuven zoekt naar een uitbater voor de fietsenstalling van het Rector de Somerplein. De uitbating start in augustus van dit jaar.  

BREAKING

Cercle Brugge wint met 0-2 cijfers op Anderlecht

BRUGGE - Cercle Brugge moest vanavond voor de competitie spelen tegen Anderlecht. Ze wonnen met 0-2 cijfers. 

BREAKING

Geen brand maar stoom

SINT-KRUIS - De brandweer werd woensdagnamiddag opgeroepen naar de Invalidenstraat. Een passant had rook opgemerkt en verwittigde meteen de brandweer. Verschillende wagens werden ter plaatse gestuurd. 

BREAKING

Schade aan de sporen op spoorlijn 51

BRUGGE - Het treinverkeer op spoorlijn 51 kampt momenteel met hinder. Er is schade aan de sporen tussen Brugge en Brugge Sint-Pieters.  

BREAKING

Twee rijstroken versperd na ongeval op E17 in Nazareth

NAZARETH - Op de E17 snelweg richting Antwerpen is het tot een ongeval gekomen waarin meerdere voertuigen betrokken zijn. Twee rijstroken zijn versperd en het verkeer moet over het parkeerterrein. 

BREAKING

Inbraak in voertuig in Gistel

GISTEL - Aan de Zandhilweg in Gistel hebben onbekenden ingebroken in een voertuig. De inbrekers gingen aan de haal met dure werkmaterialen. 

BREAKING

Domino's Pizza start morgen in Sint-Pieters

BRUGGE - Aan de Blankenbergsesteenweg in Sint-Pieters opent Domino's Pizza morgen donderdag de deuren van een tweede vestiging in Brugge. 

BREAKING

Komende twee nachten werken aan spoorwegbrug in Aalter

AALTER - De komende twee nachten zijn werken gepland aan de spoorwegbrug van de Weibroekdreef in Aalter. 

BREAKING

Controle op fietsverlichting in Brugge

BRUGGE - Vanmorgen is er een controle geweest op de fietsverlichting in Brugge. De meeste fietsers waren in orde en begrijpen de noodzaak van een goeie fietsverlichting.  

BREAKING

Alden Biesen bekroond als beste congreslocatie van ons land

BILZEN - Voor de tweede maal in drie jaar tijd krijgt Alden Biesen in Bilzen goud als beste congreslocatie van het land. Het is een erkenning voor het ganse team.   

Bekijk meer gerelateerde artikels