Regio

Met de scooter door de Westhoek

DIKSMUIDE - De Westhoek trekt steeds meer Belgische toeristen. Ze zoeken mooie plaatsen op in ons land. Met de scooter kan je een ganse dag de regio verkennen met vertrek vanuit Diksmuide waar er de ganse zomer heel wat te beleven is. Met Zomeren op de markt zijn er dagelijkse activiteiten.      

De regio heeft heel wat te bieden waar je kan stoppen voor een ijsje bij één van de hoeves, genieten van een Papegaai biertje, er op uit trekken naar Lo Reninge met het Bezoekerscentrum van Destrooper of naar het Openluchtmuseum van Izenberge. Meer info vind je op de website van Scooterfun via https://scooterfun.be/   

Bron: FotoĀ©Scooterfun

Bekijk Ook

BREAKING

Laatste avondmarkt van dit seizoen in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In Sluis wordt vandaag de laatste avondmarkt van het zomerseizoen gehouden. Er is verkoop op straat, er zijn gezellige terrasjes en leuke straatanimatie met de Monarch vlinders en de Zusjes.    

BREAKING

Willy Sommers wordt vandaag 70 jaar

VLAANDEREN - De Vlaamse zanger Willy Sommers wordt vandaag 70 jaar. Hij werd geboren op 9 augustus 1952 als Willy De Gieter. In de jaren zeventig raakte hij bekend met zijn hit Zeven anjers zeven rozen. 

BREAKING

Heerlijk lunchen bij Restaurant Chritie'k

BRUGGE - Bij Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge kan je heerlijk lunchen. Je kan er genieten op het mooie terras. 

BREAKING

Vandaag naar Paulusfeesten in Oostende

OOSTENDE - Vandaag starten in Oostende de jaarlijkse Paulusfeesten  met muziek, dans, straattheater en kinderanimatie. De feesten duren tot en met maandag 15 augustus. 

BREAKING

Vandaag naar Koksijde

KOKSIJDE - Ook in Koksijde is het vandaag leuk met kinderen. Je kan in het CC Casino naar de expo rond Lego waar de kinderen ook zelf kunnen bouwen.   

BREAKING

Naar Bredene met de kids

BREDENE - Vandaag kan je met de kids naar Bredene. Aan de Sint-Jozefkerk is er van 9 tot 16 uur een kinderrommelmarkt met heel wat speelgoed, knuffels en gezelschapsspelletjes.    

BREAKING

Kermis in Middelkerke met Paw Patrols en ballenworp

MIDDELKERKE - Tot en met maandag 15 augustus kan je naar de kermis in Middelkerke met attracties voor jong en oud. De attracties zijn dagelijks open om 17 uur, op zondag om 16 uur. 

BREAKING

Twee gouden medailles voor Rodenbach bieren

ROESELARE - Op de World Beer Awards vielen twee bieren van de Brouwerij Rodenbach in de prijzen. Ze kregen een gouden medaille.  

BREAKING

Nog drie tolvrije dagen voor Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - Na de zomer zijn er nog drie tolvrije dagen gepland in de Westerscheldetunnel. Ze zijn gepland op 10 september, 29 oktober en 26 november.  

BREAKING

Vandaag naar de marktdag aan de kust

KUST - Aan de kust kan je vandaag op tal van plaatsen naar de marktdag. Er is vandaag marktdag in Bredene, Heist en Oostduinkerke.  

Bekijk meer gerelateerde artikels