Regio

Europese markt in Oostende

OOSTENDE - Aan de Leopold III laan in Oostende wordt dit weekend Fiësta Europa gehouden. Van vandaag tot en met zondag kan je specialiteiten kopen uit tal van Europese landen.   

Je kan er ook ter plaatse genieten van heel wat lekkers. Er wordt ook gezorgd voor live muziek wat moet zorgen voor de nodige sfeer.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Fleur Verbeke is nieuwe kinderburgemeester van Oudenburg

OUDENBURG - De tienjarige Fleur Verbeke is de tienjarige kinderburgemeester van Oudenburg. Ze zit in het vijfde leerjaar van de GO school Arnoldus. 

BREAKING

Kapel in Machelen aan de Leie krijgt nieuwe invulling

MACHELEN AAN DE LEIE - De kapel in Machelen aan de Leie komt in nieuwe handen. Het productiehuis Zidis was één van vier kandidaten en zij kregen de kapel nu toegewezen.  

BREAKING

Stad Leuven verkoopt 72 voertuigen

LEUVEN - De stad Leuven zal 72 voertuigen verkopen. Het gaat om wagens van de stedelijke diensten maar ook om wagens die getakeld en niet opgehaald werden.  

BREAKING

Negentig nieuwe trams voor MIVB in Brussel

BRUSSEL - Bij de MIVB zullen negentig nieuwe trams rijden. Ze worden gemaakt door Alstom in het Oostenrijse Wenen. Het eerste tramstel werd geleverd met een vrachtwagen vanuit de Oostenrijkse hoofdstad.      

BREAKING

Marine zal vanaf 2025 Sint-Kruis verlaten

SINT-KRUIS - Sinds vele jaren heeft Sint-Kruis een band met de Marine. Sinds 1952 is er de kazerne aan de Brieversweg. Heel wat mannen hebben er hun legerdienst gedaan en hun opleiding genoten.     

BREAKING

NH90 heli's vertrekken van uit Koksijde naar Oostende

KOKSIJDE - De Federale Ministerraad heeft de knoop doorgehakt rond de legerkazernes. In Koksijde zullen de vier NH90 heli's de luchtmachtbasis verlaten. Ze zullen in de toekomst vertrekken van op de luchthaven van Oostende.  

BREAKING

Trainworld pakt uit met unieke expo over Orient Express

BRUSSEL - Trainworld in Brussel pakt vanaf vandaag uit met een speciale expo rond de wagons van de Orient Express en de Wagons Lits. Die zijn nu tot en met 17 april 2022 te bewonderen. 

BREAKING

Kunstenaar in de kijker: fotowerk van Lorenzo Suvee

OOSTKAMP - In de Valkaert in Oostkamp wordt maandelijks een andere kunstenaar in de kijker gezet. Vanaf nu donderdag gaat het om werk van Lorenzo Suvee.  

BREAKING

Baggerwerken Kasteelgracht in Ieper gestart

IEPER - In Ieper zijn maandag de baggerwerken gestart aan de Kasteelgracht. De werken zullen duren tot maart 2022. De vestingen worden tijdens die werken afgesloten.  

BREAKING

Boechout start met stappenwijzers

BOECHOUT - De gemeente Boechout wil hun inwoners meer laten bewegen en heeft nu stappenwijzers geplaatst. Je kan meteen weten hoeveel stappen je kan zetten tussen twee locaties. 

Bekijk meer gerelateerde artikels