Regio

Uit tip voor de provincie Brabant: Walibi in Waver

WAVER - In Waver is het pretpark Walibi een aanrader voor een bezoek met groot en klein. Er zijn maar liefst 42 verschillende atracties verspreid over het park. Het pak is vlot bereikbaar met de trein of de wagen.    

Nieuwe attracties in het park zijn de Kondaa en de Kondaala. Op negentien plaatsenin het park kan je stoppen om iets te eten of te drinken met onder meer een pizzeria en burgerrestaurant. Nieuw is het restaurant N'Soso met tal van gerechten op basis van kip. Er lopen deze week nog heel wat promo acties voor tickets online.   

Bron: Foto©Walibi

Bekijk Ook

BREAKING

Bataille vodka en whisky nu ook op de kaart bij Il Faro in Oostkamp

OOSTKAMP - Op de kaart van het restaurant Il Faro in Oostkamp vind je nu ook de Bataille vodka en whisky. Deze Bulgaarse dranken vind je steeds meer in de horeca maar ook in speciaalzaken. 

BREAKING

Grote events schuiven door naar de lente

BRUSSEL/KORTRIJK - Heel wat organisatoren van beurzen moeten op zoek naar een andere datum. Ze willen geen beurs houden midden de Corona pandemie en willen heel wat voorbereiding voorkomen.  

BREAKING

Vrijdag kerstloop in Brugge

BRUGGE - Vrijdagavond wordt in Brugge kerstloop gehouden. De start en aankomst van de loop zijn gepland op het Zand. De deelnemers komen best tijdig naar de startplaats want het Covid Safe Ticket moet nog gecontroleerd worden.  

BREAKING

Bussen doen vrijdagavond het centrum niet aan omwille van de Kerstloop

BRUGGE - Morgen vrijdag is er de tiende editie van de Kerstloop met start en aankomst op het Zand. Er wordt terug gelopen ten voordele van goede doelen.    

BREAKING

Brandweer blijft wateroverlast in Westhoek opvolgen

WESTHOEK - Er wordt nog meer regen verwacht en de waterstanden worden dan ook goed bijgehouden. In Vleteren kon het dierenpark de Zonnegloed nog niet opnieuw openen. Een deel van het dierenpark is onder water gelopen.    

BREAKING

AZ Alma schaalt op naar fase 2A

EEKLO - De druk op de ziekenhuizen is bijzonder. Zo moeten ze in het AZ Alma opschalen naar fase 2A. Patiënten met Corona moesten ze eerder doorsturen naar ziekenhuizen in Knokke, Gent, Oudenaarde en Antwerpen.  

BREAKING

Drie overvallen op apothekers in Limburg

LIMBURG - De politie is een grondig onderzoek gestart na drie overvallen op apothekers in Limburg. Het ging om gewapende overvallen in Hasselt, Hoeselt en Alken.  

BREAKING

Winterkermis in Maasmechelen start op 10 december

MAASMECHELEN - In Maasmechelen gaat de Winterkermis op 10 december van start. Je kan 26 attracties voor jong en oud vinden op de parking van Decathlon.  

BREAKING

Inbraak in Hangtime

OOSTENDE - Onbekenden hebben ingebroken bij Hangtime in de Fortstraat in Oostende. 

BREAKING

Nu vrijdag start winterse events in Oostende

OOSTENDE - Nu vrijdag 3 december starten in Oostende de winterse events. Er is vanaf vrijdag heel wat te beleven.   

Bekijk meer gerelateerde artikels