Regio

Handgel voor Bredenaars met bijzondere boodschap

BREDENE - In Bredene wordt een handgel verdeeld onder de bevolking met een bijzondere boodschap.   

Op het flesje staat de booschap Durf hulp te vragen. Door Corona leven heel wat mensen in onzekerheid, met angst en stress. Zij kunnen hulp zoeken. Ook via de bladwijzers in de biblioheek wordt dezelfde boodschap verspreid. De handgels worden verdeeld via huisartsen, de sociale kruidenier en de bibliotheek.  

Bron: Foto┬ęGemeente Bredene

Bekijk Ook

BREAKING

Aanval op werelduurrecord op de Mac Millan fiets

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse grens- en winkelstadje Sluis wordt nu zondag om 14.30 uur de start gegeven van de aanval op het werelduurrecord op de Mac Millan fiets. 

BREAKING

Morgen hevige regenbuien verwacht voor Limburg

LIMBURG - In heel wat plaatsen in Limburg moeten ze nog bekomen van de wateroverlast. Toch voorspellen ze voor morgen en de komende dagen alweer onstabiel weer met hevige regenbuien.    

BREAKING

Nog tot en met maandag Ommegangkermis in Westrozebeke

WESTROZEBEKE - In Westrozebeke wordt nog tot en met maandag 26 juli de Ommegangkermis gehouden. Op het Dorpsplein vind je tal van fooattracties waaronder het pottenspel van Birna en Steven.  

BREAKING

Beleef Brakel om handel en horeca boost te geven

BRAKEL - Op zaterdag 7 augustus wordt Beleef Brakel gehouden. Van 10 tot 18 uur wordt het Marktplein dan verkeersvrij gemaakt.  

BREAKING

Landelijk feest in Vivenkapelle

VIVENKAPELLE - Het Landelijk Feest in Vivenkapelle zal dit jaar kunnen doorgaan. Op 21 augustus is er om 19 uur de tractorwijding waarvoor landbouwers uit de regio uitgenodigd worden.  

BREAKING

Breydel De Coninc pakt terug uit met lunch en lunchmenu

BRUGGE - Het Restaurant Breyel De Coninc in de Breidelstraat pakt ook nu terug uit met hun lunch aan 18 euro en lunchmenu aan 25 euro.  

BREAKING

Liften defect van voetgangerstunnel in Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen waren donderdag alweer de liften defect van de voetgangerstunnel. Zowel de voetgangers als fietsers moeten nu met de roltrap naar beneden.  

BREAKING

Grote controle van de Vlaamse Belastingsdienst in Wetteren

WETTEREN - Op de E40 snelweg ter hoogte van Wetteren werd donderdag een grote controle gedaan op wagens en vrachtwagens. Via slimme camera's werden voertuigen meteen gedetecteerd waarvoor geen belastingen betaald werden.      

BREAKING

Europese markt in Oostende

OOSTENDE - Aan de Leopold III laan in Oostende wordt dit weekend Fiësta Europa gehouden. Van vandaag tot en met zondag kan je specialiteiten kopen uit tal van Europese landen.   

BREAKING

Durbuy hoopt dat toeristen snel terugkeren na wateroverlast

DURBUY - In Durbuy zijn de opkuiswerken bezig in tal van zaken terwijl vele anderen al terug open zijn. Ook het restaurant van Roger Vandamme kon al terug openen. De ganse toeristische sector hoopt dat de toeristen snel terug keren.    

Bekijk meer gerelateerde artikels