Regio

Unieke zomerbars in de Leiestreek

WEST-VLAANDEREN - De Leiestreek heeft de komende zomer heel wat te bieden. Je kan er genieten midden het groen. Er zijn heel wat leuke fietsroutes, wandelroutes voor baasjes met hond of zelfs een tochtje op de rug van een ezel voor kinderen. 

In de Leiestreek vind je tal van leuke zomerbars waaronder de Koebar in Zwevegem maar ook het Gulden Spoor in Kortrijk, bereikbaar via het jaagpad langs de Leie of met de boot met een private jachthaven bij de bar. Je kan er genieten bij het water. 

Bron: Foto┬ęDomein Gulden Spoor/Toerisme Leiestreek

Bekijk Ook

BREAKING

Mini pitch van Club Brugge voor Domein Knapen in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge wil steeds meer mensen aantrekken naar het Kustpark Knapen in Zeebrugge. Na een dadingsovereenkomst met Elia kregen ze de gronden van de vroegere kazerne in hun bezit. Ze willen een heus park inrichten voor jong en oud.    

BREAKING

Vandaag start kermisweekend in Deerlijk

DEERLIJK - In Deerlijk gaat vandaag de kermis van start. De kermis duurt tot en met zondag. 

BREAKING

Ook tramverkeer loopt hinder op door brand in Antwerpen

ANTWERPEN - Door de uitslaande dakbrand in de buurt van het Centraal Station loopt ook het tramverkeer hinder op. Drie haltes in die buurt kunnen niet bediend worden.  

BREAKING

Morgen start van de kermis in Varsenare

VARSENARE - In Varsenare gaat morgen zaterdag de foor van start naar aanleiding van het kermisweekend. Vanavond is er al een optreden van Sergio aan het Oud Gemeentehuis. Morgen zaterdag is er koers.   

BREAKING

Circus Barones in Jabbeke

JABBEKE - Dit weekend kan je het Circus Barones vinden in Jabbeke. Hun tent kan je vinden aan het Vrijetijdscentrum. 

BREAKING

Uitslaande dakbrand in Antwerpse Diamantwijk

ANTWERPEN - In Antwerpen is er een uitslaande dakbrand geweest in de Diamantwijk vlakbij het Centraal Station. 

BREAKING

Aldi Ternat krijgt nieuwe look

TERNAT - De Aldi winkel van Ternat wordt in een nieuw kleedje gestopt. De winkel sluit nu zaterdagavond de deuren en zal op 1 oktober terug openen na een totale renovatie.   

BREAKING

Nieuwe geldautomaten in zes metrostations

BRUSSEL - De MIVB was op zoek naar kandidaten om een bankautomaat te plaatsen in zes metrostations in Brussel waar er nog geen stonden. De laatste maanden waren al heel wat bankautomaten verdwenen.  

BREAKING

Vandaag start van kermisweekend in Bissegem

BISSEGEM - In Bissegem kan je dit weekend naar de kermis. De foor opent vandaag om 16 uur. Er is vanavond nog een lampionnenoptocht.  

BREAKING

Het Oesterboek gelanceerd in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland is donderdag het nieuwe oesterseizoen gestart. Het seizoen loopt telkens van september tot april. Er werd nu ook Het Oesterboek gelanceerd, een uitgave van Lannoo.   

Bekijk meer gerelateerde artikels