Regio

Hinder op drukke spoorlijn

GENT/BRUSSEL - Op de drukste spoorlijn van het land is er vanmogen een tijdlang hinder geweest. Treinen tussen Gent Sint-Pieters en Brussel liepen vertragingen op.  

De oorzaak was een storing van de seinen. 

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Welkomstavond voor nieuwe inwoners van Brugge

BRUGGE - In het Concertgebouw in Brugge worden volgende week maandag de nieuwe inwoners van Brugge verwelkomd. Burgemeester Dirk De fauw mag ze welkom heten.   

BREAKING

Twaalf interpellaties op gemeenteraad vanavond

BRUGGE - De gemeenteraad van Brugge komt straks om 18.30 uur opnieuw bijeen. Op de agenda staan er 28 punten in open zitting. Er werden twaalf interpellaties ingediend door raadsleden. 

BREAKING

Leuven tevreden over verloop WK wielrennen

LEUVEN - In Leuven zijn ze tevreden over het verloop van het WK wielrennen van het voorbije weekend. Alles is vlekkeloos verlopen en Leuven kwam bijzonder mooi in beeld.  

BREAKING

Grote drugsvangst in Gentse haven

GENT - De Belgische en Nederlandse Douane hebben in de haven van Gent een grote drugsvangst gedaan. Ze troffen maar liefst 500 kilogram cocaïne aan met een zeer grote straatwaarde. 

BREAKING

Schuim in Lovaart na autobrand

LO-RENINGE - De brandweer van de zone Westhoek werd deze voormiddag opgeroepen voor een autobrand in Lo-Reninge.  

BREAKING

Hinder voor treinverkeer in Roeselare

ROESELARE - Het treinverkeer van en naar Roeselare heeft vandaag al tweemaal hinder opgelopen. Er was eerst een aanrijding waarbij er twee uur lang hinder was.  

BREAKING

Nog tot 3 oktober stemmen voor Aline

KORTRIJK - Aline Marescaux is één van de 20 finalistes voor Queen of the Models die op 12 december gekozen wordt. Aline woont in Kortrijk waar ze ook studeert aan de Hogeschool Vives.    

BREAKING

Topper in derde provinciale B eindigt op gelijkspel

SINT-KRUIS - In derde provinciale B stond er een topper op de kalender tussen Lissewege en Jong Male. 

BREAKING

Negentienjarige uit Oostkamp aangehouden na voorleiding

OOSTKAMP - Een negentenjarige jongeman uit Oostkamp werd na voorleiding bij de Onderzoeksrechter aangehouden. De jongeman had een vijftienjarige jongen uit Brugge gestoken met een mes.    

Bekijk meer gerelateerde artikels