Regio

Opnieuw naar Mallorca en Ibiza vanuit Oostende met TUI Fly

OOSTENDE -  Nadat TUI fly begin april hun vluchten naar Malaga, Alicante, Tenerife en Gran Canaria hervatte, vertrekken op dinsdag 11 mei opnieuw de eerste vluchten naar Palma de Mallorca en Ibiza. De vluchten naar de balearen gaan door op dinsdag en op vrijdag.Wie naar Spanje reist dient momenteel in het bezit te zijn van een negatieve coronatest.

 

CEO Eric Dumas van de luchthaven van Oostende is opgetogen ‘Sinds de opheffing van het reisverbod kent onze luchthaven een aanzienlijke toename van het aantal reizigers. Onze passagiers waarderen onze inspanningen om een veilige vliegomgeving te creëren enorm en voelen zich zeer veilig op onze luchthaven. Door de kleinschaligheid kunnen we alle passagiers mooi spreiden over het volledige luchthavengebouw.  Dat is in deze tijden zeker een extra troef"

Bron: Foto©Ostend Airport

Bekijk Ook

BREAKING

Handgel voor Bredenaars met bijzondere boodschap

BREDENE - In Bredene wordt een handgel verdeeld onder de bevolking met een bijzondere boodschap.   

BREAKING

Unieke zomerbars in de Leiestreek

WEST-VLAANDEREN - De Leiestreek heeft de komende zomer heel wat te bieden. Je kan er genieten midden het groen. Er zijn heel wat leuke fietsroutes, wandelroutes voor baasjes met hond of zelfs een tochtje op de rug van een ezel voor kinderen. 

BREAKING

Ibe en Tine lanceren hun Fruitbos in Veldegem

VELDEGEM - Op zaterdag 26 juni zullen de poorten openen van het Fruitbos van Ibe en Tine aan de Veldegemsestraat. Tot eind september zal je er bloemen en fruit kunnen plukken.  

BREAKING

Infrabel zoekt 400 nieuwe werkkrachten

BELGIE - Infrabel zoekt momenteel 400 nieuwe krachten. Voor 80 van hen is er werk in de provincie Oost-Vlaanderen. 

BREAKING

Tekenwedstrijd van de bib in Ronse

RONSE - Tijdens de jeugdboekenmaand heeft de bib van Ronse uitgepakt met een tekenwedstrijd voor kinderen van het lager onderwijs. 

BREAKING

Eerste vangsten verkocht voor het goede doel

ZEEBRUGGE - Het nieuwe vissersschip Z483 Jasmine is vrijdag de haven van Zeebrugge terug binnen gevaren. De reder wou zijn eerste vangsten veilen ten voordele van het goede doel.  

BREAKING

Vlaams Minister Hilde Crevits blij met herstart van foren

VLAANDEREN - Sinds woensdag zijn foren terug toegelaten. In Ronse was er de eerste foor van het land sinds de Coronalockdown. De foor lokte meteen heel wat volk.   

BREAKING

Nostalgie Walk On Sunshine in NIeuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort pakt Nostalgie uit met de Walk On Sunshine. Je kan kiezen tussen twee routes, dit in Bad en Stad. 

BREAKING

Hinder op drukke spoorlijn

GENT/BRUSSEL - Op de drukste spoorlijn van het land is er vanmogen een tijdlang hinder geweest. Treinen tussen Gent Sint-Pieters en Brussel liepen vertragingen op.  

Bekijk meer gerelateerde artikels