Regio

Nieuw logistiek gebouw op Brussels Airport

BRUSSEL - Op de Luchthaven van Brussels Airport werd een nieuw logistiek gebouw in gebruik genomen waaraan twee jaar lang werd gewerkt. 

Het gaat om een gebouw met 50.000 vierkante meter aan magazijnen. Het gebouw wordt gebruikt door drie bedrijven. Het gaat om Kuehne Nagel, Expeditors en Worldwide Flight Services. Ze hebben rechtstreeks toegang tot de tarmac.

Bron: Foto©Brussels Airport

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen vrijdag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag vrijdag verwachten we nog een droge dag aan de kust. Er is terug heel wat te beleven aan de kust. In de voormiddag kan je naar de marktdag in Blankenberge, Koksijde, NIeuwpoort en Zeebrugge. Voor een avondmarkt moet je naar Bredene of Wenduine.   

BREAKING

Brugge maakt zich op voor WK tijdrijden in september

BRUGGE - Bruggelingen zullen van 18 tot 22 september rekening moeten houden met het WK tijdrijden. De renners rijden tussen Knokke-Heist naar Brugge via Dudzele en Damme.  

BREAKING

WK Roadshow trekt door Vlaanderen

VLAANDEREN - De WK Roadshow, ter promotie van het WK wielrennen in september in ons land, trekt door Vlaanderen. Het rondreizend belevingsdorp doet zestien locaties aan.  

BREAKING

Alle concerten van Arno geschrapt tot eind dit jaar

BELGIE - De Oostendse zanger Arno moet terug rusten van de dokter. Al zijn geplande concerten voor dit jaar zijn geschrapt. Vanaf begin september zou hij een lange tournee starten. 

BREAKING

Joe FM trakteert hun luisteraars op reuzenrad

WESTENDE - Vanaf zaterdag zal het reuzenrad van Joe FM draaien aan de Koning Ridderdijk in Westende. Het blijft er staan tot 15 augustus. 

BREAKING

Foorhouders Julifoor Heist schenken 2.075 euro

HEIST - De foorhouders van de Julifoor op het Heldenplein in Heist hebben een cheque van 2.075 euro geschonken aan schepen Jan Morbee van de gemeente Knokke-Heist.  

BREAKING

Culibel pakt uit met wedstrijd beste terrine van Belgiê

DIKSMUIDE - Culibel pakt volgend jaar uit met een nieuwe wedstrijd rond de beste terrine van België. De wedstrijd zal doorgaan in de Salons Saint Germain in Diksmuide.  

BREAKING

Zeer druk in De Haan

DE HAAN - Het is aan de ganse kust vandaag gezellig druk met het mooie weer en velen die de brug maken tot maandag na de feestdag van gisteren. 

BREAKING

Zeven speelstraten in Lummen

LUMMEN - In het Limburgse Lummen worden deze zomer zeven speelstraten ingenomen door kinderen. Voor een bepaalde periode mag er dan geen verkeer komen tussen 9 en 20 uur.  

BREAKING

Stad Brugge pakt uit met smeerpunten

BRUGGE/ZEEBRUGGE - De stad Brugge pakt uit met smeerpunten waar passanten uit een dispenser zonnecrème kunnen nemen. Ze werden op drukke plaatsen gezet. 

Bekijk meer gerelateerde artikels