Regio

Ook dit jaar geen Levensloop in Brugge

BRUGGE - Ook dit jaar zal er geen Levensloop gehouden worden op de site van Sport Vlaanderen in Assebroek. Het sportieve event was gepland op 10 en 11 juli.  

De voorbereidingen waren er volop bezig maar al snel werd gemerkt dat niet alle groepen zouden deelnemen gezien de Coronamaatregelen. Ze brengen ook jaarlijks de vechters samen op het event wat ook niet kan. Er werd beslist om de Levensloop Brugge uit te stellen naar april 2022.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Parlementslid wil perspectief voor tal van sectoren

BRUGGE - Het Vlaams Parlementslid Mercedes Van Volcem uit Brugge heeft bij haar partijgenoot Premier Alexande De Croo gepleit om perspectief te geven aan tal van sectoren.

BREAKING

Politie Westkust nam afscheid van Nick na 40 jaar dienst

KOKSIJDE -De politiezone Westkust  heeft afscheid genomen van hun Inspecteur Nick Van Rompaey. Hij was 40 jaar in dienst en startte destijds bij de gemeentepolitie van Koksijde. 

BREAKING

Voor het tweede opeenvolgende jaar geen Herbakkersfestival in Eeklo

EEKLO - De Muziekclub N9 schrapt voor het tweede jaar op een rij het Herbakkersfestival. Het festival zou plaats vinden rond 15 augustus aan het sportpark in Eeklo.

BREAKING

Heldenpark in Eeklo krijgt opnieuw horecazaak

EEKLO - Het is nog even geduld voor de opening van Park Adrem, de nieuwe horecazaak in het Heldenpark in Eeklo. Het wordt een zaak met een mooi zonneterras.  

BREAKING

PVDA niet te spreken over schrappen bushaltes in het Waasland

WAASLAND - De PVDA is niet te spreken over de plannen van het schrappen van 145 bushaltes in het Waasland.

BREAKING

Geur- en rookhinder tot in Oostakker door brand in Gentse haven

GENT - In de Gentse haven is brand uitgebroken op een voormalige vissersboot. De brandweer liet de boot gecontroleerd uitbranden.

BREAKING

Blauwe zone voor Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge voert van 1 juni tot 30 september blauwe zone in voor Zeebrugge en dit in twee zones. Het gaat om de Strandwijk en de buurt van de jachthaven.  

BREAKING

Asfaltwerken gestart in Zelzate

ZELZATE - Langs de Assenedesteenweg in Zelzate zijn asfaltwerken van start gegaan. De aannemer kreeg nog tot eind deze maand voor het uitvoeren van de werken. 

Bekijk meer gerelateerde artikels