Regio

Brugse Karnavalraad in rouw gedompeld

BRUGGE - De Brugse Karnavalraad is in rouw gedompeld na het overlijden van de 28 jarige Lindsay Viaene. Ze werd levenloos aangetroffen in haar woning in Varsenare.

Uit de autopsie is gebleken dat het gaat om een natuurlijk overlijden. Lindsay was Roosje van Prins Carnaval Brugge in 2015-2016. Haar verlies komt zwaar aan net in het weekend waar overal carnaval zou gevierd worden. We bieden haar familie en vrienden oprechte deelneming aan. 

Bron: Foto©Brugse Karnavalraad

Bekijk Ook

BREAKING

Het Oesterboek gelanceerd in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland is donderdag het nieuwe oesterseizoen gestart. Het seizoen loopt telkens van september tot april. Er werd nu ook Het Oesterboek gelanceerd, een uitgave van Lannoo.   

BREAKING

Boba & Bubbles nu ook warm en aan huis geleverd in Brugge door Deliveroo

BRUGGE - De herfst en winter staan voor de deur en Boba & Bubbles op het Walplein in Brugge speelt daar op in. Ze pakken nu uit met een warme thee.  

BREAKING

Auto uit de bocht langs de Astridlaan in Assebroek

ASSEBROEK - In de nacht van woensdag op donderdag is een wagen langs de Astridlaan in Assebroek uit de bocht gegaan. De wagen kwam terecht tegen een garagepoort. De brandweer werd ter plaatse gestuurd om de stabiliteit te controleren. 

BREAKING

Koopweekend in Brugge wordt nog groter

BRUGGE - Het Koopweekend in Brugge wordt nog groter. Het staat gepland van 30 september tot en met 3 oktober. Er zijn nog meer dan deelnemende handelaars dan voorheen. Het Brugs Handelscentrum ging al eerder samen werken met de Smedenstraat. 

BREAKING

Kermisweekend in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Nu zaterdag en zondag is er kermisweekend in Ruddervoorde. Op de parking aan de overkant van de kerk vind je de attracties. Op zondag wordt het de drukste dag want dan is er een grote rommelmarkt.  

BREAKING

Nu zondag afsluiter van Aalter kermis

AALTER - Nu zondag eindigt de kermis in Aalter. Er zijn dan optredens van de Vlaamse zanger Christoff maar ook Margriet Hermans en Celien worden er verwacht.   

BREAKING

Grote controle actie in en rond station in Kortrijk

KORTRIJK - Securail en de politie van de zone Vlas heeft een grote controle gehouden in en rond het station van Kortrijk. Daarbij werden heel wat personen gecontroleerd.   

Bekijk meer gerelateerde artikels