Regio

Assenede pakt dit jaar uit met carnavalswandeling

ASSENEDE - In Assenede kunnen ze dit jaar door Corona geen carnaval vieren. Ze zochten naar een alternatief en er werd nu gekozen voor een Corona proof carnavalswandeling.

Er zal een mini expo zijn met foto's van toen en nu maar worden de bewoners ook gevraagd om hun woning aan te kleden rond het thema carnaval. Van 10 tot 21 februari kan je in eigen bubbel de wandeling maken. Op zondag 21 februari zal Prinses Sarah door de straten gereden worden.  

Bron: Foto┬ęGemeente Assenede

Bekijk Ook

BREAKING

Cercle Brugge blijft in reeks 1A

BRUGGE - Na het verlies van Moeskroen vanavond tegen Antwerp met 2-3 cijfers, is het nu zeker dat Cercle Brugge in de reeks 1A blijft voetballen volgend seizoen.  

BREAKING

Tieltsesteenweg in Eeklo krijgt nieuwe asfaltlaag

EEKLO - In Eeklo zijn de werken gestart aan de Tielstesteenweg. Maandag werd de bovenlaag reeds afgefreesd. 

BREAKING

Nachtelijke werken bovenleiding in stationsbuurt Heist

HEIST - infrabel plant nachtelijke werken in de buurt van het station van Heist. Het gaat om werken voor nieuwe bovenleidingen. De werken kunnen voor hinder zorgen voor de omwonenden.

BREAKING

Nieuwe toekomst voor hoekpand in Assebroek

ASSEBROEK - Het vroegere café Assebroek aan de Astridlaan in Assebroek krijgt een nieuwe toekomst. Na de brand in november 2018 bleef het pand al die tijd leeg staan. 

BREAKING

Je kantoor inrichten? Let op deze punten!

 

BELGIE - De indeling en inrichting van je kantoor is ontzettend belangrijk. Om de optimale werkomstandigheden voor jou en je medewerkers te creëren is het van belang om aan een aantal factoren te denken. Je wilt natuurlijk een mooie inrichting, maar comfortabele werkplekken en een fijne werksfeer is wellicht zelfs het belangrijkst. Wat zijn de aandachtspunten bij het inrichten van je kantoor? We hebben de belangrijkste punten waarop je moet letten op een rijtje gezet.

 

 

BREAKING

Pallas of Volxus als mogelijke nieuwe namen voor Vooruit Gent

GENT - De Vooruit in Gent krijgt een nieuwe naam nadat de socialistische beweging voor deze naam heeft gekozen. Het Gentse cultuurcentrum kreeg heel wat voorstellen binnen.

BREAKING

Opnieuw geen Gentse Feesten, wel zomerprogrammatie

GENT - Er zijn dit jaar opnieuw geen Gentse Feesten gezien de Coronamaatregelen. De feesten kunnen niet Coronaproof georganiseerd worden.  

BREAKING

Spitsbroek levert asperges aan huis als grenzen gesloten zijn

EEDE (NEDERLAND) -- Spitsbroek in Eede is al jaren een begrip voor asperges. Door de sluiting van de grenzen voor niet essentiële verplaatsingen merken ze minder klanten.  

BREAKING

Hinder op spoorlijn 15 door schade aan bovenleiding

LIER/HERENTALS - Op de spoorlijn 15 tussen Lier en Herentals is er sinds deze namiddag aanzienlijke hinder door schade aan de bovenleiding.

BREAKING

Federale Politie wordt ingezet in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - De cavalerie van de Federale Politie patrouilleert deze paasvakantie aan de kust. Je kan ze aan het werk zien in Knokke-Heist.

Bekijk meer gerelateerde artikels