Regio

Zojuist gepresenteerd: de Samsung S21

BELGIE - Vandaag werd het wachten van de liefhebbers van apparaten van Samsung beloond; de Samsung Galaxy S21 werd gepresenteerd aan het grote publiek. De introductie van het nieuwe toestel ging gepaard met de nodige verwachtingen. Welke processor heeft Samsung aan haar toestel toegevoegd? Hoe zit het met de camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra? Enzovoort. Conclusie na de presentatie van het nieuwe model: het toestel stelt zeker niet teleur. Het maakt de Galaxy S21 tot een geduchte concurrent voor andere smartphones.

Klaar voor 5G en VR-/AR-toepassingen

Iets wat direct opvalt: met de Samsung Galaxy S21 ben je klaar voor de toekomst. Het model kan gebruikt worden in combinatie met het 5G-netwerk. Dit netwerk wordt steeds breder uitgerold binnen Europa en maakt dat je straks profiteert van nog sneller internet. Perfect voor mensen, die films willen kunnen streamen via hun telefoon of tablet. Ook stelt het je in staat om via de persoonlijke hotspot van je telefoon snel te werken op een laptop.

Naast de mogelijkheid je telefoon te verbinden met het 5G-netwerk, zorgt de snelle processor dat je gebruikt kunt maken van VR- en AR-toepassingen. De verwachting is dat dit de komende tijd steeds vaker gedaan zal worden. Kijk nu bijvoorbeeld al naar de mogelijkheden om uit te proberen hoe een bepaalde plant in de woonkamer staat!

Zeer fraaie camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra

Niet alleen de snelle processor van de Samsung Galaxy S21 valt op, ook heeft de Samsung Galaxy S21 Ultra een nieuwe camera aan boord. Deze camera, waarbij de ToF-sensor vervangen is voor een 3D-dieptecamera, maakt nog scherpere beelden. Dat is niet het enige voordeel! Ook lijken de kleuren in foto’s van de Samsung Galaxy S21 Ultra realistischer te zijn dan in de foto’s van andere modellen. Perfect, wanneer je een reis gepland hebt staan voor na de corona crisis of regelmatig foto’s in de natuur maakt.

Andere verbeteringen in het toestel

De processor, de mogelijkheid om je toestel aan te sluiten op het 5G-netwerk en de verbeterde camera zijn niet de enige reden om de Galaxy S21 op Vodafone.nl te bestellen. Ook is het toestel uitgevoerd met een verbeterde accu. Het maakt dat de accu van de Samsung Galaxy S21 nog langer mee zal gaan. Er is niets vervelender dan het tussentijds moeten opladen van je mobiele telefoon. Iets wat vaak wel moet bij oudere modellen smartphones.

Bron: Foto┬ęSamsung

Bekijk Ook

BREAKING

Geslaagde Abba namiddag in Brugse Stadsschouwburg

BRUGGE - Er was zondag een geslaagde Abba namiddag in de Stadsshouwburg in Brugge. Met Abba Tribute konden de muziekliefhebbers nog eens genieten van de nummers van deze populaire groep die nu na vele jaren terug komen.   

BREAKING

Stad Brugge wil terrastaks tot eind dit jaar opheffen

BRUGGE - De stad Brugge wil de horeca een extra boost geven met het opheffen van de terrastaks tot eind dit jaar. Heel wat horecazaken mochten eerder al hun terrassen uitbreiden ten gevolge van Corona. 

BREAKING

Bromfietsdieven aangehouden

BREDENE - In de nacht van zaterdag op zondag waren bromfietsdieven actief in Bredene. Het voertuig van de dieven kon snel onderschept worden door de Federale Wegpolitie. Ze kregen bijstand van de lokale politie. 

BREAKING

Brugse politie zal terug nieuwe krachten aantrekken

BRUGGE - Op de gemeenteraad in Brugge heeft de Brugse burgemeester Dirk De fauw voorgesteld om terug een aantal plaatsen vacant te stellen in het politiekorps. In totaal gaat het om 22 nieuwe krachten.      

BREAKING

Ook Quirina gaat voor kroontje

HEIST OP DEN BERG - De 19 jarige Quirina Piscaer uit Heist op den Berg dingt mee naar het kroontje van Queen of the Models 2021. Ze wijst er op dat het niet gaat om een missverkiezing maar om een modellenwedstrijd. De kandidates kunnen punten verdienen met opdrachten, onder meer de pers halen.  

BREAKING

Vlaanderen investeert fors in Gent

GENT/VLAANDEREN - Vlaanderen zal fors investeren in Gent. Ze trekken 465 miljoen euro uit. 

BREAKING

Deinze moet op zoek naar andere locatie voor vaccinatiecentrum

DEINZE - In Deinze moeten ze op zoek naar een andere locatie voor het vaccinatiecentrum. Het is nu zeker dat de 65 plussers opgeroepen zullen worden voor een derde prik.   

BREAKING

Lisa mag naar finale Queen of the Models 2021

SINT-TRUIDEN - De 21 jarige Lisa Wauters mag op 12 december naar de finale van Queen of the Models. Ze hoopt nog voor 3 oktober nog wat stemmen te krijgen van het publiek. 

BREAKING

File op de N31 in Brugge door werken

BRUGGE - Na het WK zijn de werken terug gestart op de N31 Expressweg. Die werken zorgen voor heel wat verkeershinder.  

BREAKING

Welkomstavond voor nieuwe inwoners van Brugge

BRUGGE - In het Concertgebouw in Brugge worden volgende week maandag de nieuwe inwoners van Brugge verwelkomd. Burgemeester Dirk De fauw mag ze welkom heten.   

Bekijk meer gerelateerde artikels