Regio

87 jarige Denise kreeg als eerste Gentse vaccin toegediend

GENT - De 87 jarige Denise De Graeve werd woendag in het Leiehome het vaccin toegediend tegen het Corona virus. Ze is de eerste Gentse.   

De komende weken volgen nog de 28 andere Gentse woonzorgcentra. Vanaf maart zullen de Gentenaars uitgenodigd worden voor het vaccin. Het vaccineren zal daar doorgaan in een hal van Flanders Expo. 

Bron: Foto©Stad Gent

Bekijk Ook

BREAKING

Koksijde investeert in elektrische bestelwagens met laadbak

KOKSIJDE - De gemeente Koksijde heeft 133.000 euro geïnvesteerd in de aankoop van twee elektrische bestelwagens met laadbak. Ze zijn uniek voor ons land. In Koksijde zullen ze ingezet worden voor de dienst Openbare Netheid en Openbare Werken.

BREAKING

Trappist van Westvleteren nu ook aan huis geleverd

WESTVLETEREN - Het gekende trappistenbier Westvleteren moet sinds vele jaren telefonisch besteld worden en kan dan afgehaald worden aan de poort van de abdij. Door Corona lag de verkoop twee maanden stil.  

BREAKING

Kaasplank bestellen voor Valentijn

BRUGGE - Op het Zand wordt vandaag terug marktdag gehouden. Sinds Corona vindt de marktdag plaats op het Zand waar er meer plaats is voor de markthandelaars.  

BREAKING

Bezoek verboden aan woonzorgcentra Middelkerke

MIDDELKERKE - Met de nieuwe varianten van het Corona virus nemen heel wat gemeenten en steden nieuwe maatregelen. 

BREAKING

Assenede pakt dit jaar uit met carnavalswandeling

ASSENEDE - In Assenede kunnen ze dit jaar door Corona geen carnaval vieren. Ze zochten naar een alternatief en er werd nu gekozen voor een Corona proof carnavalswandeling.

BREAKING

Aalst schrapt de Winterfoor

AALST - In Aalst moest eind deze maand de Winterfoor starten op de parking van de Keizerhallen. De stad nam de beslissing om de foor af te lassen gezien de laatste ontwikkelingen rond het Coronavirus.   

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor appartementsbrand in Gent

GENT - De brandweer werd dinsdagnamiddag rond 17 uur opgeroepen naar de Vlasmarkt voor een brand in een appartement. Een bewoonster moest bevrijd worden. 

BREAKING

Gouverneur West-Vlaanderen teruggefloten door Vlaams Minister Dalle

WEST-VLAANDEREN - Met de nieuwe Corona besmettingen met het Britse variant nam de gouverneur van West-Vlaanderen maandagnamiddag de beslissing om alle activiteiten voor min 12 jarigen te verbieden.

Bekijk meer gerelateerde artikels