Regio

6,7 miljoen passagiers op Zaventem vorig jaar

BRUSSEL - Op de luchthaven van Brussels Airport heeft Corona een zware impact gehad. Het aantal reizigers is met 74% gedaald in vergelijking met het jaar 2019.   

Er waren vorig jaar 6,7 miljoen reizigers. De populairste bestemming waren de Canarische Eilanden. De cargovluchten zijn gestegen met 2,2%. Het ging voornamelijk om vluchten met farmaceutische en medische producten.

Bron: Foto©Guia Mazzoni

Bekijk Ook

BREAKING

Vismijn Nieuwpoort krijgt opknapbeurt

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort wordt geld uitgetrokken voor het opknappen van de Vismijn. Het gaat om een bedrag van 592.858 euro;  

BREAKING

Brand in kapel in Leuven

LEUVEN - De brandweer werd zaterdag opgeroepen naar de Naamsesteenweg in Leuven. 

BREAKING

Ambulante Zelfstandigen starten seizoen avondmarkten in Brugge

BRUGGE - De Ambulante Zelfstandigen pakken van juni tot oktober uit met hun avondmarkten waarvan het grootste gedeelte aan de kust.

BREAKING

Ook blauwe vlag voor Jachthaven Kempisch Dok in Antwerpen

ANTWERPEN - Tijdens een nationaal persmoment op het strand van Zeebrugge werden zaterdagnamiddag vier blauwe vlaggen gehesen.  

BREAKING

Tot eind deze week geen bezoek op dienst geriatrie in AZ Oudenaarde

OUDENAARDE - Na een Corona besmetting op de dienst geriatrie in het AZ Oudenaarde is de afdeling nu gesloten voor bezoek. 

BREAKING

Traiteur Gout met nieuwe shop

SIJSELE - De vroegere horecazaak - feestzaal Poortershuyze aan de Brugsesteenweg werd omgedoopt in Traiteur Gout en een keramiekatelier. 

BREAKING

Ook de gemeente Hoogstraten mocht blauwe vlag hijsen

HOOGSTRATEN - GoodPlanet heeft voor ons land 39 plaatsen gekozen waar een blauwe vlag mag wapperen. In Zeebrugge werden vandaag vier blauwe vlaggen gehesen.

BREAKING

Studeren in de raadszaal van het gemeentehuis in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Zuienkerke kunnen studenten van 17 mei tot 30 juni in alle stilte studeren in de raadszaal van het gemeentehuis. Er is plaats voor acht studenten die op voldoende afstand van elkaar kunnen zitten.

BREAKING

Geen processie, foor en jaarmarkt

HOOGSTRATEN - In de gemeente Hoogstraten is eind deze maand de week van het Heilig Bloed gepland. Drie evenementen worden geschrapt gezien de Coronamaatregelen. 

BREAKING

Elia werken schieten goed op

SIJSELE - De werken van Elia in de middenberm van de Maalsesteenweg en de Brugsesteenweg vorderen goed. De werken worden uitgevoerd in negen verschillende fases met een beperkt aantal punten om te draaien.

Bekijk meer gerelateerde artikels