Regio

Turnhoutse senioren worden opgebeld

TURNHOUT - Voor de tweede maal in enkele maanden tijd zullen de senioren in Turnhout opgebeld worden. De stad laat alle alleenstaande 70 plussers en samenwonende 80 plussers opbellen.   

Heel wat senioren hebben in deze Corona tijden nood aan een gesprek. Ze kunnen minder vaak hun vrienden of familie zien en ook de activitteiten voor senioren werden onderbroken.

Bron: Foto©Stad Turnhout

Bekijk Ook

BREAKING

Nu maandag hinder verwacht door staking bij De Lijn in Limburg

LIMBURG - Nu maandag is een staking aangekondigd bij De Lijn in Limburg. De vakbonden zijn niet te spreken over een nieuw planningssysteem. 

BREAKING

Nu woensdag opening van de nieuwe Alvo supermarkt in Oostnieuwkerke

OOSTNIEUWKERKE - Aan het Polenplein in Oostnieuwkerke wordt nu woensdag de nieuwe Alvo supermarkt geopend. Het is de derde generatie van de familie Debaene uit Beernem die de nieuwe winkel zullen runnen. Ze baten reeds vele jaren het DB Center uit in Beernem.

BREAKING

Ook in provincie Oost-Vlaanderen start volgende week militaire oefening

OOST-VLAANDEREN - Ook in Oost-Vlaanderen start volgende week maandag 19 april een militaire oefening. Daarbij zullen een 1.000 tal militairen betrokken zijn.

BREAKING

Plopsa park en hotel open vanaf 8 mei

DE PANNE - Studio 100 heeft de voorbije maanden al heel wat geld verloren met de Corona lockdown. Hun parken moesten dicht, hun musicals werden stopgezet en de opening van het Plopsa hotel in De Panne moest uitgesteld worden.  

BREAKING

Skatepark en minigolf rond het Sportscafé

EEKLO - Tegen eind deze maand moeten de werken klaar zijn aan het Sportpark in Eeklo. Vlakbij de heuvel van het Sportscafé komt er een nieuw skatepark en een 18 holes mini golf terrein. 

BREAKING

In het arboretum van Het Leen in Eeklo

EEKLO - Het provinciaal domein Het Leen in Eeklo trekt in de lente heel wat volk aan. Je kan er wandelen in het bos, de kinderen kunnen er fietsen en spelen maar je kan ook genieten in het arboretum.

BREAKING

Ook Lindsay van Emanci mag terug starten vanaf 26 april

ASSEBROEK - Lindsay Roosebrouck van het schoonheidssalon Emanci in Assebroek mag op 26 april terug van start gaan. De tiende verjaardag van haar zaak in de Benediktijnenstraat kon ze niet vieren omwille van de verplichte sluiting voor de Corona lockdown .

BREAKING

Volgende week militaire oefening rond Weelde

WEELDE/RAVELS - In Weelde wordt volgende week van 19 tot 23 april een militaire oefening gehouden, dit onder de noemer Orange Bull. Het gaat om een oefening van het Nederlands leger met uitvalsbasis in Eindhoven.  

BREAKING

Tabaksmuseum Wervik pakt uit met twee tijdelijke expo's

WERVIK - De stad Wervik wordt meteen gelinkt met tabak. In het Tabaksmuseum kom je dan ook meer te weten over de plaatselijke industrie. 

BREAKING

Werken gestart voor nieuwe Jumbo winkel in Kuurne

KUURNE - In Kuurne zijn de werken gestart voor de nieuwe Jumbo supermarkt. Die wordt opgetrokken op de vroegere site van de groothandel Vanok aan de Ringweg.

Bekijk meer gerelateerde artikels