Regio

Zoo Antwerpen moet nu ook hun Lichtfestival schrappen

ANTWERPEN - Het zit dit jaar niet mee voor de Zoo Antwerpen in deze Corona tijden. Ze hadden vanaf 27 november tot 10 juni hun lichtfestival gepland met als thema Alice in Wonderland. 

Wie reeds tickets gekocht heeft krijgt die terug betaald.

Bron: Foto©Zoo Antwerpen/Jonas Verhulst

Bekijk Ook

BREAKING

Ros Beiaardommegang uitgesteld naar mei 2022

DENDERMONDE - De Ros Beiaardommegang in Dendermonde zal ook volgend jaar niet georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Er is nog vrees om veel volk samen te brengen.

BREAKING

Lago opent vandaag terug zes zwembaden

VLAANDEREN - Lago opent vandaag dinsdag terug zes van hun zwembaden. Het gaat om de zwembaden van Brugge, Zwevegem, Kortrijk, Lier, Beveren en Pelt.

BREAKING

23% te snel in Tessenderlo

LIMBURG - In drie Limburgse gemeenten heeft de politie een snelheidscontrole gehouden. In Tessenderlo reden 23% van de bestuurders te snel.

BREAKING

Week van de Friet met Street Artists

VLAANDEREN - De Week van Friet is maandag gestart waarbij onze Belgische specialiteit een week lang in de kijker gezet wordt. Tal van frituren pakken deze week uit met acties. 

BREAKING

Kortrijk is klaar voor de heropening van de winkels

KORTRIJK - De stad Kortrijk is klaar voor de heropening van de niet essentiële winkels. Het gaat om 310 winkels in het winkelwandelcentrum. Er zijn acht toegangspoorten voorzien waar stewards post zullen vatten. 

BREAKING

Speelgoedmuseum Mechelen nu zaterdag terug open

MECHELEN - Het Speelgoedmuseum in Mechelen opent nu zaterdag 5 december terug de deuren. Dan start ook de expo rond Fabeltjeskrant.

BREAKING

Blekkerzwembad in Koksijde opent volgende week maandag terug

KOKSIJDE - In Koksijde zal het zwembad Hoge Blekker volgende week maandag terug de deuren openen na een nieuwe Corona lockdown. 

BREAKING

Gent neemt maatregelen voor heropening winkels

GENT - De stad Gent neemt een aantal maatregelen voor de heropening van de winkels van morgen. Er werden wasbakken geplaatst waar handen ontsmet kunnen worden en er werden wachtneuzen gekleefd waar klanten buiten moeten wachten.

BREAKING

Drie Brugse musea vanaf nu vrijdag 4 december open

BRUGGE - De musea mogen vanaf morgen dinsdag 1 december terug open voor het publiek. In Brugge duurt het nog tot vrijdag. Dan zullen drie Brugse musea open gaan.

BREAKING

Vijf fietsen gestolen uit garageboxen in Menen

MENEN - In Menen werden tijdens het voorbije weekend vijf fietsen gestolen uit garageboxen in drie verschillende straten.   

Bekijk meer gerelateerde artikels