Regio

De Zonnegloed blijft open na verscherpte Corona maatregelen

OOSTVLETEREN - Dierenparken mogen open blijven na de invoering van de nieuwe Corona maatregelen in het kader van de strijd tegen het aantal nieuwe besmettingen.  

Het bezoek moet vooraf gereserveerd worden. Wat er nu wijzigt is de sluiting van de catering en de kleinebeestjeszolder.

Bron: Foto©De Zonnegloed

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuw logistiek gebouw op Brussels Airport

BRUSSEL - Op de Luchthaven van Brussels Airport werd een nieuw logistiek gebouw in gebruik genomen waaraan twee jaar lang werd gewerkt. 

BREAKING

Red Rock Rally op 1 mei dit jaar vanuit je kot

BRUGGE - Op zaterdag 1 mei kan Red Rock Rally niet doorgaan zoals gewoonlijk in het Astridpark in Brugge. Er werd gekozen om de groepen te laten optreden in de Coronaproof zaal van het Entrepot die niet toegangelijk zal zijn voor het publiek.  

BREAKING

Ook dit jaar geen Tweedaagse maar wel fotoboek

BLANKENBERGE - Door Corona kan er dit jaar ook geen Tweedaagse Voettocht in Blankenberge gehouden worden. Vorig jaar werd de tocht ook al geannuleerd. 

BREAKING

Stedelijk zwembad in Ieper tijdelijk gesloten

IEPER - Het Stedelijk Zwembad van Ieper zal tijdelijk gesloten zijn door een breuk in de chloorinstallatie. Het zwembad zal ten vroegste op 10 mei terug open kunnen.

BREAKING

Vanaf nu maandag start nieuwe buslijn 74 bij MIVB in Brussel

BRUSSEL - In Brussel start de MIVB nu maandag 19 april met de nieuwe buslijn 74. De bus zal rijden tussen Anderlecht, Vorst en Ukkel.  

BREAKING

Bibliotheek in Koolkerke sluit tijdelijk omwille van vochtproblemen

KOOLKERKE - De bibliotheek in Koolkerke sluit tijdelijk omwille van vochtproblemen. Er zullen herstellingswerken nodig zijn.

BREAKING

Dringende herstellingswerken op E40 in Middelkerke

MIDDELKERKE - Er zijn dringende herstellingswerken nodig op de E40 snelweg in Middelkerke in de richting van het binnenland.

BREAKING

Verdere groei cargovluchten op Brussels Airport

BRUSSEL - Op Brussels Airport merken ze een verdere toename van het aantal cargovluchten, onder meer door de Covid vaccins. Het aantal cargovluchten is met 41% gegroeid in vergelijking met maart vorig jaar.  

BREAKING

Auto tegen boom in Jabbeke

JABBEKE - Een 85 jarige man is woensdag gewond geraakt bij een ongeval in de Kroondreef. Hij had de controle verloren over zijn stuur.

BREAKING

Woningbrand in Torhout

TORHOUT - In de Sneppestraat in Torhout is woensdagavond even voor 23 uur brand uitgebroken in een woning. 

Bekijk meer gerelateerde artikels