Regio

De Zonnegloed blijft open na verscherpte Corona maatregelen

OOSTVLETEREN - Dierenparken mogen open blijven na de invoering van de nieuwe Corona maatregelen in het kader van de strijd tegen het aantal nieuwe besmettingen.  

Het bezoek moet vooraf gereserveerd worden. Wat er nu wijzigt is de sluiting van de catering en de kleinebeestjeszolder.

Bron: Foto©De Zonnegloed

Bekijk Ook

BREAKING

Essen pakt veegwagen in gebruik

ESSEN - In Essen werd een nieuwe veegwagen in gebruik genomen. Het gaat om een investering van 157.000 euro van de gemeente. 

BREAKING

Eerste vaccins toegediend in Melle

MELLE - In Melle werden in de twee woonzorgcentra de eerste vaccins toegediend. Binnen 21 dagen krijgen ze allemaal het tweede Pfizer vaccin.     

BREAKING

Stad Leuven schrapt terrastaks voor gans jaar 2021

LEUVEN - De stad Leuven wil de horeca ondernemers steunen die het bijzonder moeilijk hebben met de lange lockdown. Intussen hopen heel wat horeca uitbaters dat ze vanaf begin maart terug open mogen. Vanaf dan kunnen de klanten al meer buiten zitten.  

BREAKING

Morgen digitale gemeenteraad in Oostkamp

OOSTKAMP - De gemeenteraad van Oostkamp komt morgen donderdag digitaal samen. Ze moeten tien punten behandelen in open zitting.

BREAKING

Koksijde investeert in elektrische bestelwagens met laadbak

KOKSIJDE - De gemeente Koksijde heeft 133.000 euro geïnvesteerd in de aankoop van twee elektrische bestelwagens met laadbak. Ze zijn uniek voor ons land. In Koksijde zullen ze ingezet worden voor de dienst Openbare Netheid en Openbare Werken.

BREAKING

Trappist van Westvleteren nu ook aan huis geleverd

WESTVLETEREN - Het gekende trappistenbier Westvleteren moet sinds vele jaren telefonisch besteld worden en kan dan afgehaald worden aan de poort van de abdij. Door Corona lag de verkoop twee maanden stil.  

BREAKING

Kaasplank bestellen voor Valentijn

BRUGGE - Op het Zand wordt vandaag terug marktdag gehouden. Sinds Corona vindt de marktdag plaats op het Zand waar er meer plaats is voor de markthandelaars.  

BREAKING

Bezoek verboden aan woonzorgcentra Middelkerke

MIDDELKERKE - Met de nieuwe varianten van het Corona virus nemen heel wat gemeenten en steden nieuwe maatregelen. 

BREAKING

Assenede pakt dit jaar uit met carnavalswandeling

ASSENEDE - In Assenede kunnen ze dit jaar door Corona geen carnaval vieren. Ze zochten naar een alternatief en er werd nu gekozen voor een Corona proof carnavalswandeling.

BREAKING

Aalst schrapt de Winterfoor

AALST - In Aalst moest eind deze maand de Winterfoor starten op de parking van de Keizerhallen. De stad nam de beslissing om de foor af te lassen gezien de laatste ontwikkelingen rond het Coronavirus.   

Bekijk meer gerelateerde artikels