Regio

Veel te snel in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - De lokale politie van de zone Rhode Schelde heeft in de verschillende gemeenten in september heel wat snelheidscontroles gehouden. 

Er werd het snelst gereden in Sint-Martens Latem. In de Nelemeersstraat reed 70% te snel en in de Dorpsstraat 67%.    

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Ayse en Lorenzo winnen Mijn Keuken Mijn Restaurant

VLAANDEREN - Ayse en Lorenzo hebben vanavond het tv programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gewonnen. In het VTM programma was er vanavond de finale.

BREAKING

Gents bedrijf Noyen lanceert nieuw product: heerlijke rillette

GENT - Al jaren is de naam Noyen een begrip in Gent voor ambachtelijke charcuterie. Voor de komende feestdagen lanceren ze een nieuw product waarbij ze mikken op particulieren, horecazaken voor take away en winkels die geschenkmandjes verkopen.   

BREAKING

Gentse terrassen mogen groter tot april 2022

GENT - De stad Gent wil de horeca extra zuurstof geven. De horecazaken mogen tot 15 april 2022 hun uitgebreide terrassen laten staan.

BREAKING

Sloop gestart voor Leiewerken in Menen

MENEN - In Menen zijn aan de Oostkaai sloopwerken gestart voor de Leiewerken wat de werf van de eeuw zal worden in het kader van Seine Schelde. Op termijn komt daar een kade voor transport over het water. Volgende zomer krijgt het terrein een tijdelijke invulling.

BREAKING

Luchthaven Oostende maakt zich op voor grote operatie voor aanvoer vaccins

OOSTENDE - De luchthaven van Oostende maakt zich op voor de grootste luchtvaartoperatie sinds de Tweede Wereldoorlog. Ze zullen een belangrijk verdeelpunt worden voor de vaccins die vanuit Oostende naar andere landen zullen doorgevlogen worden. 

BREAKING

Machelen-Diegem investeert in elektrische veegwagen

MACHELEN-DIEGEM - De gemeente Machelen-Diegem investeert in de aankoop van een elektrische veegwagen. Deze nieuwe wagen moet acht jaar mee gaan en zal bijdragen voor een beter milieu. 

BREAKING

Koningin Mathilde bracht vandaag bezoek aan de Zande

BEERNEM - Koningin Mathilde heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Zande in Beernem. Het is een gesloten instelling voor meisjes in het kader van bijzondere jeugdbijstand. 

BREAKING

Brugse politie vraagt waakzaamheid voor inbraken

BRUGGE - De Brugse politie vraagt verhoogde waakzaamheid van de Bruggelingen. De voorbije dagen werden meerdere inbraken gepleegd. 

BREAKING

Vishandel Neptunus levert de feestelijke schotels aan huis

OOSTENDE - De Vishandel Neptunus uit Oostende levert de feestelijke schotels aan huis voor Kerst en Nieuwjaar. 

BREAKING

Minutenlang vuurwerk aan Jan Breydelstadion in Brugge

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge werd vanavond gevoetbald.  Club Brugge ontving Zenit Sint-Petersburg, dit in een stadion zonder publiek.

Bekijk meer gerelateerde artikels