Regio

Vanaf nu maandag moeten cafés in Brussel al om 23 uur dicht

BRUSSEL - In Brussel willen ze nog bijkomende maatregelen nemen in de strijd tegen de verdere Corona besmettingen. Vandaag werd beslist om de cafés en nachtwinkels reeds om 23 uur te sluiten, dus twee uur vroeger dan nu.

Verder komt er ook een nachtelijk samenscholingsverbod voor meer dan tien personen. Het aantal nieuwe Corona besmettingen was immers gestegen in Brussel.

Bron: Foto©Guia Mazzoni

Bekijk Ook

BREAKING

Ook kerstboom in Brussel lokte teveel volk

BRUSSEL - Ook in Brussel was er zaterdag teveel volk op de Grote Markt om de kerstsfeer te beleven. Velen kwamen de kerstboom bekijken.

BREAKING

Koekentoren voor thuis- en poetshulpen Mintus Brugge

BRUGGE - Mintus Brugge heeft hun thuis- en poetshulpen beloond met een koekentoren. De dag van de poetshulp was gepland op 20 juni maar werd dan omwille van de Corona tijden uitgesteld.

BREAKING

Onleesbare naambordjes in geboortebos Beernem

BEERNEM - In het geboortebos Beverhoutsveld in Beernem zijn de naambordjes van de kindjes onleesbaar geworden. Ze dateren van 2003.

BREAKING

Komende jaren nog heel wat rioleringswerken in Beernem

BEERNEM - De gemeente Beernem wil de komende jaren nog acht grote projecten van rioleringswerken uitvoeren. Volgend jaar willen ze starten in de Beernemstraat en Scherpestraat.

BREAKING

Geen blijde intrede van de Sint in Brugge maar wel live stream

BRUGGE - De geplande intrede van de Sint in Brugge kan dit jaar niet doorgaan. Toch zijn de Sint en zijn Pieten al de geheime pakjeskamer komen bezoeken in het Stadhuis.  

BREAKING

Appelsap en appelmoes van fruit van Brugse boomgaarden

BRUGGE - De stad en het OCMW Brugge hebben heel wat boomgaarden. Tal van verenigingen en instellingen hielpen bij de pluk van het fruit dat nu verwerkt werd in Hoeve Hangerijn in Assebroek.  

BREAKING

Train World Schaarbeek nu dinsdag terug open

BRUSSEL - De musea mogen nu dinsdag 1 december terug open. In Brussel zullen Bozar, het Africamuseum en Train Wold terug open zijn. 

BREAKING

De Lijn investeert in nieuwe tramsporen in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - De Lijn investeert in de vernieuwing van de tramsporen langs de Albert I laan in Oostduinkerke. Het gaat om het gedeelte tussen het Ijslandplein en de Barkenstraat.

BREAKING

Sluis pakt uit met eindejaarsactie

SLUIS (NEDERLAND) - In het winkelstadje Sluis waar de winkels zeven dagen op zeven open zijn, pakken ze van 3 tot 31 december uit met een eindejaarsactie. Bij aankoop van minstens 2,50 euro krijgt u een lot voor deelname aan de tombola.  

Bekijk meer gerelateerde artikels