Regio

Geen après ski de komende winter in Oostenrijk

OOSTENRIJK - Door de toename van het aantal Corona besmettingen neemt ook Oostenrijk maatregelen. Après ski wordt komende winter verboden. Heel wat mensen zouden net daar besmettingen hebben opgelopen.

Na het skiën mag men enkel aan tafel consumeren met een maximum van tien personen en dansen is verboden. Het is een bijzonder drastische maatregel want heel wat Belgen trokken net naar Oostenrijk voor de leuke après ski. 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Koekentoren voor thuis- en poetshulpen Mintus Brugge

BRUGGE - Mintus Brugge heeft hun thuis- en poetshulpen beloond met een koekentoren. De dag van de poetshulp was gepland op 20 juni maar werd dan omwille van de Corona tijden uitgesteld.

BREAKING

Onleesbare naambordjes in geboortebos Beernem

BEERNEM - In het geboortebos Beverhoutsveld in Beernem zijn de naambordjes van de kindjes onleesbaar geworden. Ze dateren van 2003.

BREAKING

Komende jaren nog heel wat rioleringswerken in Beernem

BEERNEM - De gemeente Beernem wil de komende jaren nog acht grote projecten van rioleringswerken uitvoeren. Volgend jaar willen ze starten in de Beernemstraat en Scherpestraat.

BREAKING

Geen blijde intrede van de Sint in Brugge maar wel live stream

BRUGGE - De geplande intrede van de Sint in Brugge kan dit jaar niet doorgaan. Toch zijn de Sint en zijn Pieten al de geheime pakjeskamer komen bezoeken in het Stadhuis.  

BREAKING

Appelsap en appelmoes van fruit van Brugse boomgaarden

BRUGGE - De stad en het OCMW Brugge hebben heel wat boomgaarden. Tal van verenigingen en instellingen hielpen bij de pluk van het fruit dat nu verwerkt werd in Hoeve Hangerijn in Assebroek.  

BREAKING

Train World Schaarbeek nu dinsdag terug open

BRUSSEL - De musea mogen nu dinsdag 1 december terug open. In Brussel zullen Bozar, het Africamuseum en Train Wold terug open zijn. 

BREAKING

De Lijn investeert in nieuwe tramsporen in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - De Lijn investeert in de vernieuwing van de tramsporen langs de Albert I laan in Oostduinkerke. Het gaat om het gedeelte tussen het Ijslandplein en de Barkenstraat.

BREAKING

Sluis pakt uit met eindejaarsactie

SLUIS (NEDERLAND) - In het winkelstadje Sluis waar de winkels zeven dagen op zeven open zijn, pakken ze van 3 tot 31 december uit met een eindejaarsactie. Bij aankoop van minstens 2,50 euro krijgt u een lot voor deelname aan de tombola.  

BREAKING

Brugge Local Friday met morgen tal van mooie kortingen en geschenken

BRUGGE - In Brugge pakken ze morgen vrijdag uit met de Brugge Local Friday. Ze spelen daarbij in op de Black Friday waarop heel wat ondernemers inspelen. De stad Brugge heeft de deelnemende zaken opgelijst met een overzicht wat je morgen extra mag verwachten bij aankoop in de winkel of online aankoop bij de lokale handelaar.       

BREAKING

De Lijn en Fluvius gaan samen werken

VLAANDEREN - De Lijn en Fluvius gaan in de toekomst samenwerken voor de laadinfrastructuur voor hun elektrische bussen.

Bekijk meer gerelateerde artikels