Regio

Cool Electro Cycles opent nu ook in Kortrijk

KORTRIJK - Begin september opent Cool Electro Cycles in Kortrijk, meer bepaald in de Doorniksestraat. Voormalig schepen Koen Byttebier zet zijn schouders onder deze zaak.

Het is meteen de zesde vestiging voor Cool in West-Vlaanderen. Ze zijn nu reeds actief in Blankenberge, Torhout, Tielt, Waregem en Roeselare. De vraag naar fietsen en elektrische fietsen was nog nooit zo groot als nu omwille van Corona. Heel wat Belgen blijven in eigen land en kiezen voor mooie fietsroutes. 

Bron: Foto©Cool Electro Cycles

Bekijk Ook

BREAKING

Zwembad Palaestra in Deinze vanaf morgen terug open

DEINZE - Het zwembad Palaestra in Deinze zal vanaf morgen donderdag terug open zijn na de Corona lockdown. Je moet vooraf in een tijdslot reserveren. Het maximum aantal zwemmers wordt beperkt. 

BREAKING

Het ideale geschenk om onder de kerstboom te leggen

BRUGGE - In de Krant van West-Vlaanderen Brugsch Handelsblad vind je wekelijks de strip van Dictator Dirk. Het is een strip over de Brugse burgemeester Dirk De fauw en zijn schepencollege.  

BREAKING

Zuienkerke doet het goed qua Covid besmettingen

ZUIENKERKE - De gemeente Zuienkerke is één van de gemeenten die het goed doet qua nieuwe Covid besmettingen. De laatste zeven dagen was er maar één besmetting.

BREAKING

Albert Heijn opende vandaag nieuwe supermarkt in Rumbeke

RUMBEKE - De supermarktketen Albert Heijn heeft vandaag een nieuwe vestiging geopend op de R Plaza in Rumbeke. De winkel is 1500 vierkante meter groot. 

BREAKING

Jonge fietser kritiek na ongeval in Brugge

BRUGGE - Langs de Dudzeelsesteenweg in Brugge deed zich vanmorgen rond 8 uur een zwaar verkeersongeval voor. Het ging om een aanrijding tussen een bestelwagen en een fietser. 

BREAKING

Ros Beiaardommegang uitgesteld naar mei 2022

DENDERMONDE - De Ros Beiaardommegang in Dendermonde zal ook volgend jaar niet georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Er is nog vrees om veel volk samen te brengen.

BREAKING

Lago opent vandaag terug zes zwembaden

VLAANDEREN - Lago opent vandaag dinsdag terug zes van hun zwembaden. Het gaat om de zwembaden van Brugge, Zwevegem, Kortrijk, Lier, Beveren en Pelt.

BREAKING

23% te snel in Tessenderlo

LIMBURG - In drie Limburgse gemeenten heeft de politie een snelheidscontrole gehouden. In Tessenderlo reden 23% van de bestuurders te snel.

BREAKING

Week van de Friet met Street Artists

VLAANDEREN - De Week van Friet is maandag gestart waarbij onze Belgische specialiteit een week lang in de kijker gezet wordt. Tal van frituren pakken deze week uit met acties. 

BREAKING

Kortrijk is klaar voor de heropening van de winkels

KORTRIJK - De stad Kortrijk is klaar voor de heropening van de niet essentiële winkels. Het gaat om 310 winkels in het winkelwandelcentrum. Er zijn acht toegangspoorten voorzien waar stewards post zullen vatten. 

Bekijk meer gerelateerde artikels