Regio

Taratsa bij Lauretum Jabbeke verlengd tot eind augustus

JABBEKE - Aan de laurierkwekerij Lauretum aan de Zomerweg is deze maand het zomerse terras Terratsa gestart waar je echt het vakantiegevoel kan krijgen met een heerlijk drankje of heel wat lekkers. Hiervoor wordt samen gewerkt met Deldycke Traiteurs. 

Het terras was gepland tot 2 augustus maar wegens het succes wordt het verlengd tot eind augustus. De Zomerweg is immers een locatie waar heel wat fietsers voorbij komen. Vandaag en morgen open vanaf 14 uur, in het weekend vanaf 11 uur. Je kan er telkens terecht van donderdag tot en met zondag. 

Bron: Foto┬ęTaratsa Lauretum

Bekijk Ook

BREAKING

Bavet opent tweede zaak in Corona tijden

MECHELEN - In Mechelen is vanavond een nieuwe vestiging van Bavet geopend. Eerder openden ze de deuren van een nieuwe zaak in Luik. Er zijn nu 12 restaurants in ons land en één in Nederland.    

BREAKING

WOK Dynasty schenkt foodboxen aan Covid afdelingen

SINT-MARTENS LATEM - Het restaurant Wok Dynaty bestaat vijfien jaar in ons land. Ze zijn gestart in Heverlee en intussen zijn er al zes vestigingen.    

BREAKING

Marktdag in Ninove keert terug naar de Graanmarkt en Centrumlaan

NINOVE - Na afloop van de werken aan de Oude Kaaienbrug kan de wekelijkse dinsdagmarkt vanaf nu dinsdag 26 januari terug keren naar de Graanmarkt en Centrumlaan.

BREAKING

Beweegcontainer aan het Veltembos

ASSEBROEK - Aan het einde van Zandtiende in Assebroek staat een beweegcontainer waar je kan sporten in open lucht nu heel wat sporthallen dicht blijven omwille van de Corona lockdown.   

BREAKING

Onderzoek naar verdachte brief bij de Oostendse Haard

OOSTENDE - In het kantoor van de Oostendse Haard aan de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende is vandaag een verdachte brief binnen gelopen. De politie werd verwittigd die beroep deden op de Civiele Bescherming.

BREAKING

Vliegtuigbom gevonden in Rieme

RIEME/EVERGEM - In Rieme, deelgemeente van Evergem, werd bij graafwerken een vliegtuigbom aangetroffen. De werken werden meteen stil gelegd.  

BREAKING

Nog tot eind februari uitverkoop bij Crazy Corner

HEIST - De gekende zaak Crazy Corner in Heist, al jaren gekend voor carnavalsattributen, stopt er mee na vele jaren. Dit jaar wordt omwille van de Coronamaatregelen nergens carnaval gevierd.  

BREAKING

Elke week donderdagmarkt in Oostkamp

OOSTKAMP - Sinds juni 2013 wordt wekelijks op donderdagvoormiddag marktdag gehouden. Er is telkens een ruim aanbod met verse voeding.

BREAKING

Op- en afrit in Herentals twee weken afgesloten

HERENTALS - Van 25 januari tot 5 februari zal de op - en afrit van de E313 snelweg in Herentals afgesloten zijn. 

BREAKING

Alle bewoners en medewerkers van Yserheem Diksmuide negatief getest

DIKSMUIDE - In Diksmuide zullen de bewoners van het woonzorgcentrum Yserheem volgende week dinsdag 26 januari gevaccineerd worden tegen het Corona virus. 

Bekijk meer gerelateerde artikels