Regio

Geen Julifoor maar wel pop-up kermis in Veurne

VEURNE - Er is dit jaar in Veurne geen Julifoor zoals gewoonlijk maar er is wel een pop-up kermis in het Suikerpark.

Die pop-up kermis zal Corona proof zijn en doorgaan van vrijdag 24 tot en met woensdag 29 juli. De foor is telkens open van 14 tot 20 uur. 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Code rood voor UGent vanaf maandag 26 oktober

GENT - De Rector van de UGent pleit al langer dat de overheid snel schakelt in de bestrijding van het aantal nieuwe Corona besmettingen.

BREAKING

Veel te snel in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - De lokale politie van de zone Rhode Schelde heeft in de verschillende gemeenten in september heel wat snelheidscontroles gehouden. 

BREAKING

Gekende Bruggeling Alexander Deman overleden

BRUGGE - Op 46 jarige leeftijd is Alexander Deman overleden. Hij is ingeslapen in het ziekenhuis na een periode van ziekte. Hij leed al sinds 2013 aan leukemie. 

BREAKING

Nog tot en met 15 november Werviks Gebak in Ieper

IEPER - Op de Grote Markt in Ieper kan je nog tot en met 15 november het Werviks Gebak vinden, dit met super lekkere oliebollen. Ze zijn elke namiddag open vanaf 14.30 uur.

BREAKING

Groen licht voor herfstfoor komend weekend

KNOKKE HEIST - De gemeente Knokke-Heist heeft het licht op groen gezet voor de herfstfoor op het Verweeplein. De foor start morgen vrijdag en duurt tot en met maandag.  

BREAKING

Fase 1a voor AZ Alma in Eeklo

EEKLO - In het AZ Alma in Eeklo zijn ze overgeschakeld naar fase 1a in het kader van de nieuwe Corona besmettingen. De afdeling ZE22 wordt de quarantainezone. 

BREAKING

Alles voor hond en kat maar ook voor vachtvezorging van katten

BRUGGE - Na de Werelddierendag staat bij de website van Hondenkatshop alles in het teken van de komende feestdagen want ook dan kan je uw huisdier verwennen. Je kan het ook laten personaliseren. Het volledige aanbod vind je op de website. 

BREAKING

Morgen donderdag steak friet in Restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag serveert het Restaurant B-In een verzorgde lunch aan 17 euro.

Bekijk meer gerelateerde artikels