Regio

Morgen aan de kust te beleven

KUST - Het belooft morgen een droge dag te worden met temperaturen tot negentien graden. In de voormiddag kan je naar de marktag in Bredene, Heist (aan het station) of in Oostduinkerke.  

Ook morgen heeft de kust terug heel wat te bieden. In Zeebrugge kan je op de dijk tal van foodtrucks vinden met een ruim aanbod. Je kan er heerlijke garnaalkroketten smullen bij Pure Gouste. Je kan in Zeebrugge prachtige wandelingen maken aan de jachthaven en de vroegere vismijn. In Blankenberge kan je naar de Pier met zomerbar, naar de Lustige Velodroom en Autodroom, het sprookjesbos, naar Sea Life of lekker zeevruchten of kreeft smullen bij de Oesterput. In Bredene kan je bij het Strandhuis genieten van een heerlijke Blonde Betsy. (streekbier van Bredene). In De Panne kan je naar Plopsa of Plopsa Aqua. Vooraf reserveren is de boodschap. In Oostduinkerke kan je naar het Visserijmuseum, naar het hindernissenparcours op het meer van Sunparks of lekker tafelen bij de Mikke gekend voor hun grillspecialiteiten. In Middelkerke kan je op het reuzenrad voor een uniek zicht over de zee en het hinterland. In Koksijde is er de Air Force Summer Expo op de luchtmachtbasis waar de NH90 helikopters vertrekken. In Oostende vind je de Q Hotspot in het Maria Hendrikapark.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Corona alarmbellen gaan af in Zeeland

ZEELAND - In Zeeland gaan de alarmbellen af nadat de signaalwaarde voor Corona besmettingen overschreden is. Er zijn immers 27 nieuwe besmettingen. Nieuwe maatregelen worden dan ook niet uitgesloten. 

BREAKING

Spoorwegovergang in Nijlen volgende week dicht

NIJLEN - In de Woeringerstraat in Nijlen zal de spoorwegovergang volgende week afgesloten zijn van 28 september tot en met 3 oktober. Infrabel moet er werken uitvoeren.

BREAKING

Marine haalt drie transmigranten van rubberbootje in zee

ZEEBRUGGE - Een koopvaardijschip sloeg vandaag alarm toen ze een rubberbootje hadden opgemerkt met drie opvarenden. Meteen werd het marineschip de Castor uitgestuurd. Die konden de drie jonge mannen aan boord nemen. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Deerlijk

DEERLIJK - Komend weekend is er kermis in Deerlijk. De foorattracties zal je vinden op het Neunkirchenplein. De kermis start morgen vrijdag om 17 uur.

BREAKING

84 jarige man in kritieke toestand na ongeval in Roeselare

ROESELARE - Langs de Brugsesteenweg in Roeselare deed zich een zwaar ongeval voor tussen een fietser en een personenwagen bestuurd door een 32 jarige vrouw uit Roeselare. 

BREAKING

Roompot neemt sectorgenoot Qurios over

NEDERLAND - Roompot Vakanties neemt hun sectorgenoot Qurios over. Zij runnen vier parken aan de Nederlanse kust. Zo versterkt Roompot hun aanbod.

BREAKING

Groen licht voor kermissen in Olsene en Zulte

OLSENE/ZULTE - Het gemeentebestuur van Zulte heeft groen licht gegeven voor de kermis in Olsene en Zulte. De kermis in Olsene is dit weekend gepland. De kermis start nu zaterdag en duurt tot en met dinsdag 29 september. 

BREAKING

Geen Duinencross dit jaar in Koksijde

KOKSIJDE - De gemeente Koksijde zal dit jaar geen wereldbekerwedstrijd cyclocross toelaten. De Duinencross was gepland op zondag 22 november.

BREAKING

Geen après ski de komende winter in Oostenrijk

OOSTENRIJK - Door de toename van het aantal Corona besmettingen neemt ook Oostenrijk maatregelen. Après ski wordt komende winter verboden. Heel wat mensen zouden net daar besmettingen hebben opgelopen.

BREAKING

Zware storm Odette verwacht

BELGIE - Voor morgen vrijdag wordt een zware stom verwacht met snelheden tussen 100 en 130 kilometer per uur. De Pier en staketsels in zee worden dan ook afgesloten.

Bekijk meer gerelateerde artikels