Regio

Morgen maandag aan zee te beleven

KUST - Ook morgen is er aan de kust terug heel wat te beleven. Je kan er naar de markt in Blankenberge en De Haan, dit in de voormiddag. Avondmarkt is er vanavond in Westende.    

Je kan ook naar de markt in het witte polderdorp Lissewege waar je langs kan lopen in tVaartje, een pop up kunstcentrum. In Damme, ook vlakbij de kust, kan je de toren beklimmen of het Uilenspiegelmuseum bezoeken. In Oostkerke-Damme kan je genieen van heerlijke paling bij de Siphon waar ze ook starten met een zomerbar.  In Oostende kan je naar Q Music die te vinden zijn aan het Maria Hendrikapark. Ze doen het dit jaar kleinschaliger. Nog in Oostende kan je zwemmen, bowlen of naar de bioscoop. In De Haan kan je terug naar de films in de bioscoop Rio. In Oostende en Nieuwpoort kan je met de kinderen naar de kinderboerderij. In Blankenberge is er de expo 75 jaar Suske en Wiske. De expo loopt op verschillende locaties. Indoor kan je naar het Sea Life. In Zeebrugge is er het maritieme themapark Seafront waar je ook he bootje kan nemen voor een rondvaart in de Zeebrugse haven. Een gelijkaardige havenrondvaart is er ook van de Rederij Seastar in Nieuwpoort. In Koksijde start vandaag een expo rond de luchtmacht waar je een blik achter de schermen krijgt.    

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Westtoer brengt vandaag hulde aan Bredense zwemmer Matthieu Bonne

BREDENE - De 27 jarige Bredense zwemmer Matthieu Bonne zal vandaag door Westtoer gehuldigd worden voor zijn prestatie bij het afzwemmen van de ganse kustlijn.

BREAKING

350 studenten Europacollege Brugge in quarantaine

BRUGGE - De start van het academiejaar van het Europacollege in Brugge is in mineur gestart. Alle 350 studenten zitten op zeven locaties in de stad in quarantaine. Ze mogen enkel hun kamer verlaten voor boodschappen.

BREAKING

Cercle Brugge wint met 3-0 cijfers tegen Sint-Truiden

BRUGGE - Cercle Brugge moest vanavond in het Jan Breydelstadion spelen tegen Sint-Truiden. Het was de eerste wedstrijd van groenzwart met publiek. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Beernem

BEERNEM - In Beernem is er komend weekend kermis. De kermis start nu vrijdag en duurt tot en met zondag. Er is geen avondmarkt dit jaar op de Rozenfeesten maar er zijn wel optredens.  

BREAKING

Recyclagepark in Edegem tijdelijk gesloten na Corona besmetting

EDEGEM - Een personeelslid van het recyclagepark in Edegem heeft een Corona besmetting opgelopen. Hierdoor gaan zijn collega's nu tijdelijk in quarantaine en worden getest.

BREAKING

Geen Kerstival dit jaar door Corona maatregelen

SINT-KRUIS - Er zal dit jaar geen Kerstival georganiseerd worden in Sint-Kruis. Steeds is er een tweedaags programma met concert en kerstmarkt met optreden aan de kerk bij de Moerkerkesteenweg. 

BREAKING

Brand op landbouwbedrijf in Lochristi

LOCHRISTI - In de Bosstraat in Lochristi is brand uitgebroken in een landbouwbedrijf. Door de brand was er heel wat rookontwikkeling.

BREAKING

Sint-Michielsestraat Oostkamp week lang één richting

OOSTKAMP - In opdracht van Fluvius start de aannemer Lamote vandaag met nutswerken in de Sint-Michielsestraat. Door de werken wordt een week lang éénrichtingsverkeer ingevoerd.

BREAKING

Zware brand in Oudenaarde

OUDENAARDE - In de Pelikaanstraat in Oudenaarde is deze namiddag brand uitgebroken in een boomkwekerij. De rookpluim was kilometers ver te zien.   

BREAKING

Auto gestolen in Menen

MENEN - In de Vagevuurstraat in Menen hebben onbekenden een geparkeerd voertuig gestolen. Het ging om een BMW X1. 

Bekijk meer gerelateerde artikels