Regio

Vandaag aan zee te beleven

KUST - Ook vandaag zondag kan je aan de zee terug heel wat beleven. Wij bieden u dagelijks een overzicht.

Op zondag is er geen marktdag aan de kust. De dichtste markt is in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. In De Haan is er vandaag dag van de toerist. Daar kan je ook een expo rond hanen bezoeken. Nog in De Haan kan je naar het familiepark De Sierk. In Blankenberge en Middelkerke vind je een reuzenrad met uniek zicht over de kust. In Blankenberge is er de expo 75 jaar Suske en Wiske die op verschillende locaties gehouden wordt. In Oostende kan je naar het domein Raversijde, de Mercator bezoeken of één van de musea. In Oostduinkerke is er het Visserijmuseum. Op het meer van Sunparks kan je daar naar een heus waterparcours. In Damme kan je naar Peloezetoeren in de tuin van het Sint-Janshospitaal. In het Uilenspiegelstadje vind je tal van boekhandels maar ook gezellige horecazaken. In Knokke kan het Zwin bezoeken waar je de ooievaars maar nog heel wat andere vogels kan bewonderen. In Jabbeke vind je bij Lauretum een zomerbar met leuk terras.     

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Dodelijk arbeidsongeval in Zeebrugse haven

ZEEBRUGGE - Aan de Kaai 124 in Zeebrugge deed zich deze namiddag een dodelijk verkeersongeval voor. Een 42 jarige man uit Ichtegem kwam er om het leven.

BREAKING

Dodelijk ongeval in Oostende

OOSTENDE - Op de hoek van de Vaartdijk Noord met de Esperantolaan in Oostende deed zich vandaag een dodelijk verkeersongeval voor. Een groep met fietsers wou het kruispunt oprijden. 

BREAKING

Vandaag en morgen nog eendjes vissen bij Ducktail

OOSTENDE - De Oktoberfoor in Oostene is vandaag en morgen nog open. Je kan er nog twee dagen eendjes vissen met de kindjes bij Ducktail. 

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende moet op zondagavond sluiten

OOSTENDE - De nieuwe Corona maatregelen hebben heel wat gevolgen. Zo moet ook de Oktoberfoor nu zondagavond al dicht in Oostende. De beslissing werd genomen door de Crisiscel van de stad Oostende. 

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Oostkamp met Corona gedichten

OOSTKAMP - In Oostkamp is er vanavond, morgen en zondag Buren bij Kunstenaars met op verschillende locaties in Groot Oostkamp werk van heel wat kunstenaars uit eigen gemeente. De Oostkampse Belinda Gunst laat haar gedichten zien in de Stip in Oostkamp. Een aantal gedichten gaan over Corona. Je kan er morgen en zondag in de voor- en namiddag terecht.  Wij laten u al genieten van één van haar gedichten.  

BREAKING

Ensemble Kortrijk is vijf jaar jong

KORTRIJK - In de Grijze Zusterstraat in Kortrijk bestaat de zaak Ensemble vijf jaar. Je kan er nu mode vinden voor het ganse gezin. Het was oorspronkelijk gestart als damesmodezaak. Nu vind je er ook interieur accessoires maar ook plaids en geurkaarsen.

BREAKING

Morgen vrijdag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt van dinsdag tot en met zaterdag uit met een heerlijke lunch aan 17 euro. 

BREAKING

Volgende week woensdag marktdag op de Markt en Burg door koers

BRUGGE - De wekelijkse marktdag op het Zand van nu woensdag moet wijken gezien het Zand dan nodig is voor de wielerwedstrijd Brugge - De Panne. 

BREAKING

Vermijd drukke Allerheiligenweekend in Oostende

OOSTENDE - De stad Oostende wil de drukte op de begraafplaats vermijden tijdens het weekend van 31 oktober en 1 november. Tijdens het weekend komt steevast heel wat volk. 

BREAKING

Code rood voor UGent vanaf maandag 26 oktober

GENT - De Rector van de UGent pleit al langer dat de overheid snel schakelt in de bestrijding van het aantal nieuwe Corona besmettingen.

Bekijk meer gerelateerde artikels