Regio

Morgen vrijdag aan de kust te beleven

KUST - Naar dagelijkse gewoonte krijg je ook vandaag terug de kustagenda zodat je morgen weet hoe de vakantiedag in te vullen. Er is opnieuw heel wat te beleven aan zee. 

In de voormiddag is er marktdag in Blankenberge, Koksijde, Nieuwpoort en Zeebrugge. Er is morgen vanaf 17 uur avondmarkt in Bredene en Wenduine. In Blankenberge kan je heel wat beleven met het sprookjesbos, het Sea Life, het Noordzeebad dat nu terug open is, een ritje op de Velodroom of voor de kinderen op de Autodroom en de expo 75 jaar Suske en Wiske. Verder kan je een ritje maken op het reuzenrad. In Zeebrugge kan je naar Seafront waa je tal van foodtrucks kan vinden maar ook op de Zeedijk. Voor een apero in Zeebrugge kan je langs lopen in de Old Steamer aan de jachthaven. In De Haan kan je naar het vakantiecentrum Center Parcs om te bowlen, zwemmen of het indoor speelparadijs. In Knokke kan je naar het Zwin of shoppen aan de Lippenslaan of de Dumortierlaan tot in het Zoute. In Oostende kan je naar het Ensorhuis, Muzee, de Amandine of de Mercator. Aan de Vistrap kan je garnalen en verse vis kopen om mee te nemen maar ook maatjes uit het vuiistje. In Oostduinkerke kan je het visserijjmuseum ontdekken, in Sint-Idesbald het Paul Delvauxmuseum en in Koksijde het Abdijmuseum. In Middelkerke vind je het reuzenrad Roue de Marseille.      

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Dodelijk ongeval in Oostende

OOSTENDE - Op de hoek van de Vaartdijk Noord met de Esperantolaan in Oostende deed zich vandaag een dodelijk verkeersongeval voor. Een groep met fietsers wou het kruispunt oprijden. 

BREAKING

Vandaag en morgen nog eendjes vissen bij Ducktail

OOSTENDE - De Oktoberfoor in Oostene is vandaag en morgen nog open. Je kan er nog twee dagen eendjes vissen met de kindjes bij Ducktail. 

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende moet op zondagavond sluiten

OOSTENDE - De nieuwe Corona maatregelen hebben heel wat gevolgen. Zo moet ook de Oktoberfoor nu zondagavond al dicht in Oostende. De beslissing werd genomen door de Crisiscel van de stad Oostende. 

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Oostkamp met Corona gedichten

OOSTKAMP - In Oostkamp is er vanavond, morgen en zondag Buren bij Kunstenaars met op verschillende locaties in Groot Oostkamp werk van heel wat kunstenaars uit eigen gemeente. De Oostkampse Belinda Gunst laat haar gedichten zien in de Stip in Oostkamp. Een aantal gedichten gaan over Corona. Je kan er morgen en zondag in de voor- en namiddag terecht.  Wij laten u al genieten van één van haar gedichten.  

BREAKING

Ensemble Kortrijk is vijf jaar jong

KORTRIJK - In de Grijze Zusterstraat in Kortrijk bestaat de zaak Ensemble vijf jaar. Je kan er nu mode vinden voor het ganse gezin. Het was oorspronkelijk gestart als damesmodezaak. Nu vind je er ook interieur accessoires maar ook plaids en geurkaarsen.

BREAKING

Morgen vrijdag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt van dinsdag tot en met zaterdag uit met een heerlijke lunch aan 17 euro. 

BREAKING

Volgende week woensdag marktdag op de Markt en Burg door koers

BRUGGE - De wekelijkse marktdag op het Zand van nu woensdag moet wijken gezien het Zand dan nodig is voor de wielerwedstrijd Brugge - De Panne. 

BREAKING

Vermijd drukke Allerheiligenweekend in Oostende

OOSTENDE - De stad Oostende wil de drukte op de begraafplaats vermijden tijdens het weekend van 31 oktober en 1 november. Tijdens het weekend komt steevast heel wat volk. 

BREAKING

Code rood voor UGent vanaf maandag 26 oktober

GENT - De Rector van de UGent pleit al langer dat de overheid snel schakelt in de bestrijding van het aantal nieuwe Corona besmettingen.

BREAKING

Veel te snel in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - De lokale politie van de zone Rhode Schelde heeft in de verschillende gemeenten in september heel wat snelheidscontroles gehouden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels