Regio

Morgen donderdag aan de kust te beleven

KUST - Tijdens de maanden juli en augustus mag u van ons dagelijks de kustagenda verwachten met heel wat tips voor een dagje uit aan zee. Twee maanden lang hebben wij ook aandacht voor vakantie in eigen land.

Morgen is er marktdag in drie badplaatsen namelijk Middelkerke, Oostende en Wenduine. Er is tevens ook markt in Damme en Oostkamp. In Blankenberge is er de expo rond 75 jaar Suske en Wiske wat doorgaat op verschillende locaties. In het Sea Life kom je meer te weten over het leven in zee. De dag kan je afsluiten met een etentje in de Oesterput gekend voor hun zeevruchten, vis en mosselen. Nog in Blankenberge is er het café van het tv programma De Mol. In Zeebrugge kan je naar het Seafront waar het ook leuk is voor kinderen in het maritieme themapark. Je kan de haven verkennen met het bootje die vertrekt vlakbij het Seafront. Ook in Nieuwpoort is er een havenrondvaart van de rederij Seastar met vertrek om 11 en 15 uur. In Veurne kan je naar het Bakkerijmuseum waar je meer te weten komt over bakken. In Nieuwpoort kan je met de kinderen naar de Kinderboerderij. In De Panne kan je naar Plopsa en Aqua Plopsa. In Koksijde kan je naar het Abdijmuseum en in Oostduinkerke naar het Visserijmuseum. In Middelkerke kan je met het reuzenrad mee of een toren beklimmen voor prachtige vergezichten. In Oostende is de Mercator terug open voor het publiek. Aan de Vistrap kan je genieten van heel wat lekkers uit de Noordzee.     

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Dodelijk ongeval in Oostende

OOSTENDE - Op de hoek van de Vaartdijk Noord met de Esperantolaan in Oostende deed zich vandaag een dodelijk verkeersongeval voor. Een groep met fietsers wou het kruispunt oprijden. 

BREAKING

Vandaag en morgen nog eendjes vissen bij Ducktail

OOSTENDE - De Oktoberfoor in Oostene is vandaag en morgen nog open. Je kan er nog twee dagen eendjes vissen met de kindjes bij Ducktail. 

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende moet op zondagavond sluiten

OOSTENDE - De nieuwe Corona maatregelen hebben heel wat gevolgen. Zo moet ook de Oktoberfoor nu zondagavond al dicht in Oostende. De beslissing werd genomen door de Crisiscel van de stad Oostende. 

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Oostkamp met Corona gedichten

OOSTKAMP - In Oostkamp is er vanavond, morgen en zondag Buren bij Kunstenaars met op verschillende locaties in Groot Oostkamp werk van heel wat kunstenaars uit eigen gemeente. De Oostkampse Belinda Gunst laat haar gedichten zien in de Stip in Oostkamp. Een aantal gedichten gaan over Corona. Je kan er morgen en zondag in de voor- en namiddag terecht.  Wij laten u al genieten van één van haar gedichten.  

BREAKING

Ensemble Kortrijk is vijf jaar jong

KORTRIJK - In de Grijze Zusterstraat in Kortrijk bestaat de zaak Ensemble vijf jaar. Je kan er nu mode vinden voor het ganse gezin. Het was oorspronkelijk gestart als damesmodezaak. Nu vind je er ook interieur accessoires maar ook plaids en geurkaarsen.

BREAKING

Morgen vrijdag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt van dinsdag tot en met zaterdag uit met een heerlijke lunch aan 17 euro. 

BREAKING

Volgende week woensdag marktdag op de Markt en Burg door koers

BRUGGE - De wekelijkse marktdag op het Zand van nu woensdag moet wijken gezien het Zand dan nodig is voor de wielerwedstrijd Brugge - De Panne. 

BREAKING

Vermijd drukke Allerheiligenweekend in Oostende

OOSTENDE - De stad Oostende wil de drukte op de begraafplaats vermijden tijdens het weekend van 31 oktober en 1 november. Tijdens het weekend komt steevast heel wat volk. 

BREAKING

Code rood voor UGent vanaf maandag 26 oktober

GENT - De Rector van de UGent pleit al langer dat de overheid snel schakelt in de bestrijding van het aantal nieuwe Corona besmettingen.

BREAKING

Veel te snel in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - De lokale politie van de zone Rhode Schelde heeft in de verschillende gemeenten in september heel wat snelheidscontroles gehouden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels