Regio

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Morgen woensdag start de zomervakantie waarbij ze aan de kust heel wat te bieden hebben. Dagelijks krijg je van ons een overzicht. Morgen woensdag kan je aan zee naar de markt in De Haan en Knokke. Ook in Brugge en Torhout wordt er marktdag gehouden.  

 

In Blankenberge kan je morgen naar het Belle Epoquecentrum dat terug open mag maar ook naar het Sea Life. Indoor minigofl kan je spelen bij Goolfy. In Zeebrugge kan je naar het maritiem themapark Seafront waar je meer te weten komt over de haven, de visserij en de oorlogsjaren. In De Panne opent Plopsa terug de deuren. Vooraf reserveren is aanbevolen. In Koksijde kan je naar het Paul Delvauxmuseum en in Oostduinkerke naar het Nationaal Visserijmuseum. In de Estaminet de Peerdenvisscher kan je genieten van een lekker drankje en lekkers uit de Noordzee. In Knokke Heist kan je shoppen met maar liefst 46 nieuwe handelszaken die er nu actief zijn. Nog in Knokke kan je in het Zwin de ooievaars gaan bewonderen. In Blankenberge en Middelkerke kan je een ritje maken met het reuzenrad met een ver zicht over zee en het hinterland. In Wenduine kan je naar het Molenaarshuys voor een Virtual Reality beleving en in de Annexe in De Haan een expo met hanenbeelden. Ook Oostende heeft veel te bieden met de Mercator en tal van musea en het trampolinepark Hangtime voor kinderen.        

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Geen bloemenstoet maar wel drie bloementapijten

BLANKENBERGE - Er is dit jaar geen bloemenstoet op zondag 30 augustus in Blankenberge maar er worden wel bloementapijten voorzien op drie verschillende locaties.

BREAKING

In uw eigen bubbel op vakantie naar Alicante

ALICANTE (SPANJE) - Heel wat Belgen zijn nog op zoek naar Corona veilige vakanties. In het Spaanse Alicante kan je vakantie beleven in de zon in uw eigen bubbel in de Villa Mandarino.

BREAKING

Autoverhuur Meerschaert zoekt hulpboekhouder voor hoofdzetel in Damme

DAMME - Autoverhuur Meerschaert is op zoek naar een hulpboekhouder voor hun hoofdzetel in Damme, dit voor het inboeken van facturen, opvolgen betalingen, voorbereiden BTW aangifte en jaarafsluiting.

BREAKING

Ook vandaag zondag is er aan de kust heel wat te beleven

KUST - Aan de kust wordt vandaag een zonnige dag verwacht met temperaturen tot 22 graden. Er is ook vandaag heel wat te beleven. 

BREAKING

Kermis in Sint-Eloois Winkel vandaag gestart

SINT-ELOOIS-WINKEL - De gemeente Ledegem had het licht op groen gezet voor de kermis in Sint-Eloois-Winkel. Ze zijn deze namiddag gestart aan het Sint-Hubrechtsplein. 

BREAKING

Twee weken plezier op en aan het water

ROESBRUGGE -  De burgemeester van Poperinge heeft vandaag Ijzerfun officieel geopend in Roesbrugge. Ze verzekeren twee weken lang pret aan en op het water.

BREAKING

Hinder op spoor door brand in Wetteren

WETTEREN - Het treinverkeer van en naar Wetteren loopt momenteel hinder op door een zware brand in Wetteren. 

BREAKING

Bijenwerkgroep Assenede viel in de prijzen

ASSENEDE - De Bijenwerkgroep Assenede is in de prijzen gevallen. Ze wonnen de landschapsprijs van het Regionaal Landschap Meetjesland.

Bekijk meer gerelateerde artikels