Regio

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Morgen woensdag start de zomervakantie waarbij ze aan de kust heel wat te bieden hebben. Dagelijks krijg je van ons een overzicht. Morgen woensdag kan je aan zee naar de markt in De Haan en Knokke. Ook in Brugge en Torhout wordt er marktdag gehouden.  

 

In Blankenberge kan je morgen naar het Belle Epoquecentrum dat terug open mag maar ook naar het Sea Life. Indoor minigofl kan je spelen bij Goolfy. In Zeebrugge kan je naar het maritiem themapark Seafront waar je meer te weten komt over de haven, de visserij en de oorlogsjaren. In De Panne opent Plopsa terug de deuren. Vooraf reserveren is aanbevolen. In Koksijde kan je naar het Paul Delvauxmuseum en in Oostduinkerke naar het Nationaal Visserijmuseum. In de Estaminet de Peerdenvisscher kan je genieten van een lekker drankje en lekkers uit de Noordzee. In Knokke Heist kan je shoppen met maar liefst 46 nieuwe handelszaken die er nu actief zijn. Nog in Knokke kan je in het Zwin de ooievaars gaan bewonderen. In Blankenberge en Middelkerke kan je een ritje maken met het reuzenrad met een ver zicht over zee en het hinterland. In Wenduine kan je naar het Molenaarshuys voor een Virtual Reality beleving en in de Annexe in De Haan een expo met hanenbeelden. Ook Oostende heeft veel te bieden met de Mercator en tal van musea en het trampolinepark Hangtime voor kinderen.        

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Gemeente De Panne verbiedt alle activiteiten tot en met 8 november

DE PANNE - Het gemeentebestuur van De Panne volgt het aantal nieuwe Corona besmettingen op. Ook zij merken nu een stijging.    

BREAKING

Ticketverkoop voor Schouwburg gaat vandaag nog niet van start

KORTRIJK - De Schouwburg van Kortrijk had eerder aangekondigd dat ze vandaag zouden starten met de verkoop van de tickets voor de voorstellingen van het najaar. De verkoop wordt uitgesteld tot er meer duidelijk is van het Overlegcomité.

BREAKING

Werken Stationsplein Beernem schieten goed op

BEERNEM - De werken aan het Stationsplein in Beernem schieten goed op. Tegen midden 2021 moet het nieuwe Stationsplein klaar zijn. Er komt echter geen aparte fietsersbrug zoals gevraagd werd door het Beernemse gemeentebestuur.

BREAKING

Duizendste baby geboren in AZ Sint-Jan in Brugge

BRUGGE - In het AZ Sint-Jan in Brugge werd woensdag de 1000e baby geboren. Het gaat om Maud het tweede kindje van Arne en Marieke. De papa is zelf gynaecoloog.

BREAKING

Diksmuidse horeca pakt uit met take away service

DIKSMUIDE - De stad Diksmuide roept hun inwoners op om de lokale horeca te steunen in deze moeilijke Corona tijden. Twintig horecazaken pakken uit met take away service. 

BREAKING

Dokter Ann vertrekt na 25 jaar uit Thuis

VLAANDEREN - In de popualire tv soap Thuis werd donderdagavond afscheid genomen van Dokter Ann. Monika Van Lierde stopt in de reeks.

BREAKING

Atletiekpiste Den Nekker wordt aangepakt in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen is de aannemer Ledusco gestart met werken voor de renovatie van de atletiekpiste. De werken zullen 1,1 miljoen euro kosten. 

BREAKING

Nieuwpoort schrapt tal van najaarsevents

NIEUWPORT - In Nieuwpoort hebben ze in het kader van de Corona maatregelen beslist om een aantal events dit najaar te schrappen.

BREAKING

Lissewegenaars misnoegd over lang afsluiten spoorwegovergang

LISSEWEGE - Steeds vaker staan Lissewegenaars bijzonder lang voor de spoorwegovergang als treinen gerangeerd worden en eigenlijk niet eens voorbij moeten.

BREAKING

Vier inbreuken voor het niet naleven van de avondklok

OOSTENDE - Sinds gisteren maandag is er een avondklok van kracht. Na middernacht tot 5 uur mag je niet meer buiten.

Bekijk meer gerelateerde artikels