Regio

Vakantie in eigen land: logeren in een trekkershut

WERVIK - In de streek rond Wervik kan je heel mooie fietstochten maken. Voor die fietsers zijn er trekkershutten op de Balokken waar je met maximum vier de nacht kan doorbrengen.

De trekkershut is voorzien van een klein keukentje, douche en toilet. Je betaalt er slechts 38 euro voor een overnachting per hut. Voor een keukenset wordt 4 euro gevraagd. Na reservatie kan je de sleutel ophalen bij Toerisme Wervik.

Bron: Foto┬ęToerisme Wervik

Bekijk Ook

BREAKING

Veel te snel in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - De lokale politie van de zone Rhode Schelde heeft in de verschillende gemeenten in september heel wat snelheidscontroles gehouden. 

BREAKING

Gekende Bruggeling Alexander Deman overleden

BRUGGE - Op 46 jarige leeftijd is Alexander Deman overleden. Hij is ingeslapen in het ziekenhuis na een periode van ziekte. Hij leed al sinds 2013 aan leukemie. 

BREAKING

Nog tot en met 15 november Werviks Gebak in Ieper

IEPER - Op de Grote Markt in Ieper kan je nog tot en met 15 november het Werviks Gebak vinden, dit met super lekkere oliebollen. Ze zijn elke namiddag open vanaf 14.30 uur.

BREAKING

Groen licht voor herfstfoor komend weekend

KNOKKE HEIST - De gemeente Knokke-Heist heeft het licht op groen gezet voor de herfstfoor op het Verweeplein. De foor start morgen vrijdag en duurt tot en met maandag.  

BREAKING

Fase 1a voor AZ Alma in Eeklo

EEKLO - In het AZ Alma in Eeklo zijn ze overgeschakeld naar fase 1a in het kader van de nieuwe Corona besmettingen. De afdeling ZE22 wordt de quarantainezone. 

BREAKING

Alles voor hond en kat maar ook voor vachtvezorging van katten

BRUGGE - Na de Werelddierendag staat bij de website van Hondenkatshop alles in het teken van de komende feestdagen want ook dan kan je uw huisdier verwennen. Je kan het ook laten personaliseren. Het volledige aanbod vind je op de website. 

BREAKING

Morgen donderdag steak friet in Restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag serveert het Restaurant B-In een verzorgde lunch aan 17 euro.

BREAKING

Gerty Christoffels overleden op 62 jarige leeftijd

VLAANDEREN - Na een periode van ziekte is Gerty Christoffels op 62 jarige leeftijd overleden. Ze was vele jaren op televisie te zien. Haar lach zullen wij nooit vergeten. 

BREAKING

Kippenboer Frits gaat verder met Hanne en An Sofie

HAMONT - Kippenboer Frits heeft in het populaire VTM tv programma Boer zoekt vrouw Home sweet Home zjn keuze gemaakt. Hij wil twee jonge dames beter leren kennen. 

BREAKING

Alle voetbal vanaf tweede amateurklasse geschrapt

VLAANDEREN - Voetbal Vlaanderen heeft vandaag een ingrijpende beslissing genomen om alle amateurvoetbal wedstrijden te schrappen de komende weken. Vanaf tweede amateurklasse wordt er niet meer gespeeld. 

Bekijk meer gerelateerde artikels