Regio

Sikin & Health Clinic by An Sofie vanaf morgen op nieuwe locatie

SINT-ANDRIES - De officiële opening van de nieuwe vestiging van Skin & Health Clinic by An Sofie aan de Gistelsesteenweg in Sint-Andries kon nog niet doorgaan omwille van Corona tijden. Morgen maandag start ze er wel met de eerste klanten.   

De zaak is gelegen aan de Platse in Sint-Andries. Je kan er terecht voor tal van verzorgingen maar ook voor het kopen van de Yonka producten. Een afspraak voor een verzorging kan je maken via 050 69 88 19. 

Bron: Foto©Yonka

Bekijk Ook

BREAKING

Grote stroompannes in Ieper en Roeselare

IEPER/ROESELARE - Fluvius kampte vrijdag met twee grote stroompannes in de provincie West-Vlaanderen.

BREAKING

Vrouw raakte zwaar gewond bij ongeval in Wakken

WAKKEN - Een 61 jarige vrouw liep vrijdag zware verwondingen op bij een ongeval op de Wapenplaats in Wakken.

BREAKING

Nu maandag hinder verwacht door staking bij De Lijn in Limburg

LIMBURG - Nu maandag is een staking aangekondigd bij De Lijn in Limburg. De vakbonden zijn niet te spreken over een nieuw planningssysteem. 

BREAKING

Nu woensdag opening van de nieuwe Alvo supermarkt in Oostnieuwkerke

OOSTNIEUWKERKE - Aan het Polenplein in Oostnieuwkerke wordt nu woensdag de nieuwe Alvo supermarkt geopend. Het is de derde generatie van de familie Debaene uit Beernem die de nieuwe winkel zullen runnen. Ze baten reeds vele jaren het DB Center uit in Beernem.

BREAKING

Ook in provincie Oost-Vlaanderen start volgende week militaire oefening

OOST-VLAANDEREN - Ook in Oost-Vlaanderen start volgende week maandag 19 april een militaire oefening. Daarbij zullen een 1.000 tal militairen betrokken zijn.

BREAKING

Plopsa park en hotel open vanaf 8 mei

DE PANNE - Studio 100 heeft de voorbije maanden al heel wat geld verloren met de Corona lockdown. Hun parken moesten dicht, hun musicals werden stopgezet en de opening van het Plopsa hotel in De Panne moest uitgesteld worden.  

BREAKING

Skatepark en minigolf rond het Sportscafé

EEKLO - Tegen eind deze maand moeten de werken klaar zijn aan het Sportpark in Eeklo. Vlakbij de heuvel van het Sportscafé komt er een nieuw skatepark en een 18 holes mini golf terrein. 

BREAKING

In het arboretum van Het Leen in Eeklo

EEKLO - Het provinciaal domein Het Leen in Eeklo trekt in de lente heel wat volk aan. Je kan er wandelen in het bos, de kinderen kunnen er fietsen en spelen maar je kan ook genieten in het arboretum.

BREAKING

Ook Lindsay van Emanci mag terug starten vanaf 26 april

ASSEBROEK - Lindsay Roosebrouck van het schoonheidssalon Emanci in Assebroek mag op 26 april terug van start gaan. De tiende verjaardag van haar zaak in de Benediktijnenstraat kon ze niet vieren omwille van de verplichte sluiting voor de Corona lockdown .

Bekijk meer gerelateerde artikels