Regio

Foorhouders trakteren zorgpersoneel op lekkere oliebollen

SINT-NIKLAAS - Een aantal foorhouders hebben vandaag lekkere oliebollen geschonken aan het zorgpersoneel van het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas. Ze hebben zich weken lang hard ingezet in de strijd tegen het Corona virus. 

De druk op de ziekenhuizen daalt intussen wat goed nieuws is. De foorhouders vonden het nu een passend moment om die mensen te danken. Frituur Victor mocht meer dan duizend oliebollen bakken voor het ziekenhuis. Een warm gebaar van de foorhouders die intussen al weken stil staan en nog steeds geen perspectief hebben. Voor de oliebollen van Victor kan je morgen en zondag terecht aan de Dendermondsesteenweg in Sint-Niklaas.  

Bron: Foto©Victor

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag start van de Sint-Michielskermis in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Op het Marktplein van Nieuwpoort start deze namiddag om 16 uur de Sint-Michielskermis.

BREAKING

Jos is beste buur van Mortsel

MORTSEL - In Mortsel werd de 89 jarige Jos Hellemans uitgeroepen als beste buur. Er waren 21 genomineerden. 

BREAKING

Geen driejaarlijkse Kattenstoet in mei volgend jaar

IEPER - De stad Ieper schrapt nu reeds de 46e editie van de driejaarlijkse Kattenstoet die gepland was op 8 mei 2021. Ze willen het risico niet nemen van lange voorbereidingen in Corona tijden.

BREAKING

Nu dinsdag start van de Binck Bank Tour in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge gaat nu dinsdag 29 september de Bink Banck Tour van start. De start wordt gegeven aan het Sea Life voor een rit van 132 kilometer richting Ardooie. 

BREAKING

Morgen start van Eisterlee kermis en avondmarkt

GROBBENDONK - Van morgen zaterdag tot en met maandag is er Eisterlee kermis in Grobbendonk. De kermis wordt Corona proof georganiseerd. 

BREAKING

Stroomonderbreking aan de Middenkust

MIDDELKERKE - In Oostende, Middelkerke en Leffinge is er vanavond een stroomonderbreking geweest. Enkele honderden gezinnen zaten zonder elektriciteit.

BREAKING

Schade aan de bovenleiding tussen Beernem en Brugge

BEERNEM/BRUGGE - Er is door de storm schade aan de bovenleiding op de spoorlijn 50 tussen Beernem en Brugge. Afschaffingen van treinen en vertragingen blijven dan ook mogelijk.

BREAKING

Vanavond start van de kermis in Langemark

LANGEMARK - Op de Markt van Langemark gaat vanavond de kermis van start. De attracties blijven er tot en met woensdagavond 30 september, gaande van een autoscooter, gebakkraam, schietkraam tot kindervriendelijke attracties.

BREAKING

De Lijn voorziet extra ritten op de lijn 63

BEERNEM - Op vraag van de gemeente Beernem zal De Lijn vanaf donderdag 1 oktober extra ritten inleggen voor de vele busgebruikers. De bussen zitten nu te vol waarbij de Corona maatregelen niet meer kunnen nageleefd  worden.

BREAKING

Kermis in Beernem vanavond van start

BEERNEM - Aan de Bloemendalestraat in Beernem gaat vanavond de kermis van start. De foor wordt volledig Corona proof gehouden.

Bekijk meer gerelateerde artikels