Brugge

Weekend van 23-24 mei geen treinen tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICTHERVELDE - Tijdens het weekend van 23 en 24 mei zullen er geen treinen rijden tussen Brugge en Lichtervelde.

Infrabel moet dat weekend werken uitvoeren aan het spoor. Er worden het ganse weekend werken uitgevoerd aan het spoor. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Breydel De Coninc

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt vanaf vandaag uit met een nieuwe weeklunch tot en met dinsdag 2 oktober. 

BREAKING

Cruiseschip Regal Princess op woensdag in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het cruiseschip Regal Princess was woensdag in de haven van Zeebrugge. Ze hadden 3.600 passagiers aan boord waarvan de meesten gekozen hadden voor een dagje Brugge.    

BREAKING

Jasper Pillen organiseert Wine & Dine in de Lodewijk van Male in Sint-Kruis

BRUGGE - De Brugse politicus Jasper Pilllen organiseert op 17 november een Wine and Dine in de Salons Lodewijk van Male aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Duvelorium zoekt barverantwoordelijke

BRUGGE - Duvelorium van het Historium op de Markt in Brugge is op zoek naar een barverantwoordelijke. Het gaat om een tijdelijke job met optie voor een vast contract. Ze zoeken naar iemand met minimum twee jaar ervarring.   

BREAKING

Nachtelijke brand in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - In de nacht van dinsdag op woensdag werd iets na 1 uur de brandweer opgeroepen naar Sint-Andries. Het ging om een zware brand in een villa.

BREAKING

Stad Brugge vraagt aan gidsen respecteren van politieverordening

BRUGGE - Het stadsbestuur van Brugge heeft gidsenverenigingen aangeschreven om hun leden eraan te herinneren de geldende politieverordening te respecteren tijdens toeristische wandelingen. Recente meldingen van bewoners en de politie wijzen op enkele gidsen die zich niet aan de regels houden. 

BREAKING

Broodjeszaak Culinala kan ook grote bestellingen aan

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg in Sint-Kruis kan ook grote bestellingen aan. Olivier mag voortaan de belegde broodjes leveren aan het LTI in Oedelem. 

BREAKING

Nu zaterdag Boksgala in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag 30 september is er Boksgala in het BMCC op het Beursplein in Brugge. Er staan zeven profkampen op het programma. Voor aanvang van de boks is er een optreden van Jan The Man & Friends.  

BREAKING

Nachtelijke werken in de tunnel onder het Zand in Brugge

BRUGGE - In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 oktober vinden er werkzaamheden plaats in de tunnel onder 't Zand in Brugge. Van 21.00 tot 5.00 uur zal de tunnel afwisselend in de richting naar de Bloedput en in de richting naar de Unesco-rotonde volledig worden afgesloten. Voor een vlotte doorstroming volgt het verkeer bovengronds de omleiding via de Vrijdagmarkt.

 

BREAKING

Werken gestart voor Katelijnepark in Assebroek

BRUGGE - Op maandag 25 september zijn de werkzaamheden voor het Katelijnepark in Assebroek gestart, een nieuw groen pareltje op slechts enkele honderden meters van het historische centrum van Brugge. Het park, gelegen tussen de Baron Ruzettelaan, de hoge Katelijnebrug en het jaagpad langs het kanaal van Gent naar Oostende, beslaat bijna drie hectare.

Bekijk meer gerelateerde artikels