Regio

Ook mensen van transport, supermarkten, afvalophaling, openbaar vervoer, voeding, apothekers verdienen een pluim

BELGIE - Tijdens deze Corona crisis hebben wij heel wat respect voor de mensen die nu nog aan de slag zijn en instaan voor transport van onze voeding, de mensen van de supermarkten, afvalophaling, openbaar vervoer, hulpdiensten, voeding en apothekers.

Ze verdienen allemaal een dikke pluim want het is voor allemaal nu hard werken. Zo wordt er gezorgd dat de winkels dagelijks opnieuw aangevuld zijn. Na het hamsteren moesten heel wat winkelrekken opnieuw aangevuld worden. Intussen staan alle producten al terug in de rekken. 

Bron: Foto©Guia Mazzoni

Bekijk Ook

BREAKING

Negenhonderd tulpenboeketten voor zorgpersoneel AZ Zeno

KNOKKE-HEIST - Het zorgpersoneel van AZ Zeno werd verrast met een mooi boeket tulpen. Er werden 900 boeketten geschonken door het bedrijf Invest Mobile. 

BREAKING

Duizend kilometer Kom op tegen Kanker niet tijdens Hemelvaartweekend

MECHELEN - Van 21 tot en met 24 mei was de duizend kilometer voor Kom op tegen kanker gepland. Er waren terug heel wat teams al ingeschreven.

BREAKING

Geen bloemenmarkt in Zoutleeuw op 1 mei

ZOUTLEEUW - In Zoutleeuw is er op vrijdag 1 mei geen bloemenmarkt. Het event werd nu reeds geschrapt omwille van het Corona virus.

BREAKING

Nu maandag start werken in de Schooldreef in Oostkamp

OOSTKAMP - Nu maandag starten werken in de Schooldreef in Oostkamp. De kasseien zullen verdwijnen.

BREAKING

Uw favoriete ijs aan huis laten leveren

BRUGGE - De Flavourrs winkel in de Noordzandstraat in Brugge werd omwille van het Corona virus gesloten. Toch willen ze hun klanten niet in de steek laten en hebben nu op hun website een online shop waar je het ijs kan bestellen.  

BREAKING

Bagelsalon Sanseveria morgen zondag open in Brugge voor take away en delivery

BRUGGE - Het Bagelsalon Sanseveria in de Predikherenstraat in Brugge is morgen zondag open van 9 tot 14 uur. Je kan er terecht voor take away en delivery.  

Bekijk meer gerelateerde artikels