Regio

Zorgpersoneel AZ Sint-Lucas wordt ook niet vergeten

ASSEBROEK - Het personeel in de zorg verdient echt een dikke pluim voor hun inzet in de strijd tegen het Corona virus. Het is nu voor allen hard werken en het is dan ook terecht dat ze eens mogen verwend worden.

In het AZ Sint-Lucas in Assebroek mochten ze reeds enkele bedrijven verwelkomen die de mensen van de zorg kwamen verwennen. Het ging om Chocolaterie Depla, D-Drinks en de Diksmuidse Boterkoeken. Ook wij willen de mensen in de zorg bedanken.    

Bron: Foto©AZ Sint-Lucas

Bekijk Ook

BREAKING

Code rood voor UGent vanaf maandag 26 oktober

GENT - De Rector van de UGent pleit al langer dat de overheid snel schakelt in de bestrijding van het aantal nieuwe Corona besmettingen.

BREAKING

Veel te snel in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - De lokale politie van de zone Rhode Schelde heeft in de verschillende gemeenten in september heel wat snelheidscontroles gehouden. 

BREAKING

Gekende Bruggeling Alexander Deman overleden

BRUGGE - Op 46 jarige leeftijd is Alexander Deman overleden. Hij is ingeslapen in het ziekenhuis na een periode van ziekte. Hij leed al sinds 2013 aan leukemie. 

BREAKING

Nog tot en met 15 november Werviks Gebak in Ieper

IEPER - Op de Grote Markt in Ieper kan je nog tot en met 15 november het Werviks Gebak vinden, dit met super lekkere oliebollen. Ze zijn elke namiddag open vanaf 14.30 uur.

BREAKING

Groen licht voor herfstfoor komend weekend

KNOKKE HEIST - De gemeente Knokke-Heist heeft het licht op groen gezet voor de herfstfoor op het Verweeplein. De foor start morgen vrijdag en duurt tot en met maandag.  

BREAKING

Fase 1a voor AZ Alma in Eeklo

EEKLO - In het AZ Alma in Eeklo zijn ze overgeschakeld naar fase 1a in het kader van de nieuwe Corona besmettingen. De afdeling ZE22 wordt de quarantainezone. 

BREAKING

Alles voor hond en kat maar ook voor vachtvezorging van katten

BRUGGE - Na de Werelddierendag staat bij de website van Hondenkatshop alles in het teken van de komende feestdagen want ook dan kan je uw huisdier verwennen. Je kan het ook laten personaliseren. Het volledige aanbod vind je op de website. 

Bekijk meer gerelateerde artikels