Regio

Boetiek Trend blijft tijdens de werken aan de Maalsesteenweg steeds bereikbaar

SINT-KRUIS - Langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis zijn de voorbereidende werken gestart voor grote werken in de middenberm van de weg tussen Sint-Kruis en SIjsele. Boetiek Trend zal gedurende de werken steeds vlot bereikbaar blijven.    

De winkel heeft parking voor de deur en zal vlot te bereiken zijn via de Vossensteert of Veltemweg. Ook Boetiek Trend moest zaterdag gesloten blijven omwille van het Corona virus. Vanaf maandag om 9.15 uur is de winkel terug open tot en met vrijdag. Je kan vandaag al de nieuwe etalage komen bewonderen tijdens een wandel- of fietstocht. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Minutenlang vuurwerk aan Jan Breydelstadion in Brugge

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge werd vanavond gevoetbald.  Club Brugge ontving Zenit Sint-Petersburg, dit in een stadion zonder publiek.

BREAKING

Zwembad Palaestra in Deinze vanaf morgen terug open

DEINZE - Het zwembad Palaestra in Deinze zal vanaf morgen donderdag terug open zijn na de Corona lockdown. Je moet vooraf in een tijdslot reserveren. Het maximum aantal zwemmers wordt beperkt. 

BREAKING

Het ideale geschenk om onder de kerstboom te leggen

BRUGGE - In de Krant van West-Vlaanderen Brugsch Handelsblad vind je wekelijks de strip van Dictator Dirk. Het is een strip over de Brugse burgemeester Dirk De fauw en zijn schepencollege.  

BREAKING

Zuienkerke doet het goed qua Covid besmettingen

ZUIENKERKE - De gemeente Zuienkerke is één van de gemeenten die het goed doet qua nieuwe Covid besmettingen. De laatste zeven dagen was er maar één besmetting.

BREAKING

Albert Heijn opende vandaag nieuwe supermarkt in Rumbeke

RUMBEKE - De supermarktketen Albert Heijn heeft vandaag een nieuwe vestiging geopend op de R Plaza in Rumbeke. De winkel is 1500 vierkante meter groot. 

BREAKING

Jonge fietser kritiek na ongeval in Brugge

BRUGGE - Langs de Dudzeelsesteenweg in Brugge deed zich vanmorgen rond 8 uur een zwaar verkeersongeval voor. Het ging om een aanrijding tussen een bestelwagen en een fietser. 

BREAKING

Ros Beiaardommegang uitgesteld naar mei 2022

DENDERMONDE - De Ros Beiaardommegang in Dendermonde zal ook volgend jaar niet georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Er is nog vrees om veel volk samen te brengen.

Bekijk meer gerelateerde artikels