Regio

Boetiek Trend blijft tijdens de werken aan de Maalsesteenweg steeds bereikbaar

SINT-KRUIS - Langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis zijn de voorbereidende werken gestart voor grote werken in de middenberm van de weg tussen Sint-Kruis en SIjsele. Boetiek Trend zal gedurende de werken steeds vlot bereikbaar blijven.    

De winkel heeft parking voor de deur en zal vlot te bereiken zijn via de Vossensteert of Veltemweg. Ook Boetiek Trend moest zaterdag gesloten blijven omwille van het Corona virus. Vanaf maandag om 9.15 uur is de winkel terug open tot en met vrijdag. Je kan vandaag al de nieuwe etalage komen bewonderen tijdens een wandel- of fietstocht. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf maandag mondmaskerplicht in Torhoutse Stationswijk

TORHOUT - In Torhout waren er de laatste twee weken 116 Corona besmettingen. De stad Torhout wil dan ook de Corona maatregelen verscherpen in hun stad. 

BREAKING

De Kantelberg pakte uit met verkeersdag op school

SINT-KRUIS - De kleuter- en basisschool de Kantelberg in Sint-Kruis pakte donderdag uit met een verkeersdag. De leerlingen van alle klassen werkten de ganse dag rond het thema verkeer.  

BREAKING

Gemeenteschool Eernegem blijft volgende week dicht

EERNEGEM - De gemeentelijke school Mozaïek in Eernegem gaat volgende week een ganse week dicht na een Corona besmetting op school.

BREAKING

Take away van kip aan het spit voor het goede doel

BRUGGE - Het benefiet met jaarlijks kippenfestijn ten voordele van Education Health 4 Kids Kenia kan dit jaar omwille van Coorna niet doorgaan. Ze zochten naar een alternatief en bieden nu op 31 oktober en 1 november take away en delivery aan van kip aan het spit. 

BREAKING

De Zonnegloed blijft open na verscherpte Corona maatregelen

OOSTVLETEREN - Dierenparken mogen open blijven na de invoering van de nieuwe Corona maatregelen in het kader van de strijd tegen het aantal nieuwe besmettingen.  

BREAKING

Zwembad Palestria in Deinze meteen gesloten

DEINZE - In Deinze zal het zwembad Palestria vanaf vandaag zaterdag gesloten zijn tot 30 november. Privé lesgevers hadden er besmettingen opgelopen.

BREAKING

Nieuwe brandweerwagens voor Brandweerzone Vlaamse Ardennen

KRUISEM/RONSE - De brandweerzone Vlaamse Ardennen heeft nieuwe tankwagens in gebruik genomen voor hun brandweerposten Kruisem en Ronse. Het gaat om een investering van 600.000 euro. 

Bekijk meer gerelateerde artikels