Regio

Nicky M dit weekend gesloten maar wel op dinsdag open

BRUGGE - De modezaak Nicky M in de Vlamingstraat in Brugge zal komend weekend gesloten zijn omwille van het Corona virus. De zaak zal wel nu dinsdag open zijn.

Je kan ook steeds langs komen op afspraak. Je kan ze bellen via 050 34 92 67. In de Blitz vind je alvast een kortingsbon van 20 euro bij aankoop van minstens 100 euro.

Bron: Foto©Diya Janssens

Bekijk Ook

BREAKING

Ook kerstboom in Brussel lokte teveel volk

BRUSSEL - Ook in Brussel was er zaterdag teveel volk op de Grote Markt om de kerstsfeer te beleven. Velen kwamen de kerstboom bekijken.

BREAKING

Koekentoren voor thuis- en poetshulpen Mintus Brugge

BRUGGE - Mintus Brugge heeft hun thuis- en poetshulpen beloond met een koekentoren. De dag van de poetshulp was gepland op 20 juni maar werd dan omwille van de Corona tijden uitgesteld.

BREAKING

Onleesbare naambordjes in geboortebos Beernem

BEERNEM - In het geboortebos Beverhoutsveld in Beernem zijn de naambordjes van de kindjes onleesbaar geworden. Ze dateren van 2003.

BREAKING

Komende jaren nog heel wat rioleringswerken in Beernem

BEERNEM - De gemeente Beernem wil de komende jaren nog acht grote projecten van rioleringswerken uitvoeren. Volgend jaar willen ze starten in de Beernemstraat en Scherpestraat.

BREAKING

Geen blijde intrede van de Sint in Brugge maar wel live stream

BRUGGE - De geplande intrede van de Sint in Brugge kan dit jaar niet doorgaan. Toch zijn de Sint en zijn Pieten al de geheime pakjeskamer komen bezoeken in het Stadhuis.  

BREAKING

Appelsap en appelmoes van fruit van Brugse boomgaarden

BRUGGE - De stad en het OCMW Brugge hebben heel wat boomgaarden. Tal van verenigingen en instellingen hielpen bij de pluk van het fruit dat nu verwerkt werd in Hoeve Hangerijn in Assebroek.  

BREAKING

Train World Schaarbeek nu dinsdag terug open

BRUSSEL - De musea mogen nu dinsdag 1 december terug open. In Brussel zullen Bozar, het Africamuseum en Train Wold terug open zijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels