Regio

Haarzeep in blok zorgt voor minder plastiek

NIEUWPOORT - Het bio kapsalon Attisch in Nieuwpoort Stad is al jaren een begrip. Isabelle heeft klanten uit alle hoeken van het land, dames die bewust zijn over de keuze van de producten. 

Zo kiest Isabelle al jaren voor het kleuren van de haren op basis van planten. Ze brengt nu ook haar eigen producten op de markt met onder meer haarzeep die zorgen voor minder plastiek shampooflessen. De zeep is ook gemaakt van natuurlijke producten. Het is ook een ideaal geschenk voor Pasen of voor Moederdag. Op zondag 29 maart vind je de zeep trouwens op de Nageba Festifair in Domein Groenhove in Torhout. Neem alvast een kijkje in de webshop via https://www.imbioenergetic.com/ 

Bron: Foto©Biokapsalon Attisch

Bekijk Ook

BREAKING

Elektrische auto’s thuis goedkoper opladen door corona

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Uit recent onderzoek blijkt dat mensen met een laadpaal thuis door de coronacrisis zelfs nog voordeliger uit zijn. Dit komt doordat de tarieven voor elektriciteit flink gedaald zijn.

De kosten van thuisladen sinds corona

De Belgische website Egear, die alles deelt op het gebied van elektrisch rijden, doet elk jaar onderzoek naar de kosten van het thuis opladen van elektrische auto’s voor Vlaamse gezinnen. Wat bleek? Ten opzichte van 2019 was in 2020 het thuisladen tot 17% goedkoper. Dit komt doordat de elektriciteitstarieven naar een dieptepunt zijn gezakt. Daarom is dit het ideale moment om eens naar je energiecontract te kijken, zeker wanneer je een elektrische auto en eigen laadpaal hebt.

BREAKING

Dringende spoorwerken tussen Jette en Brussel

BRUSSEL - Op de spoorlijn tussen Jette en Brussel worden vandaag dringende werken uitgevoerd aan de sporen. Nog tot middernacht worden de treinen vervangen door bussen. 

BREAKING

Vaccineren in Kortrijk voor 85 plussers vanaf 15 maart

KORTRIJK - In Kortrijk wordt er vanaf volgende week maandag gevaccineerd. De inwoners van Kortrijk, Kuurne en Harelbeke moeten allemaal naar Kortrijk Xpo.   

BREAKING

Steekpartij in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare is er deze namiddag een steekpartij geweest. Eén persoon werd bij het water gevonden en met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.  

BREAKING

Tulpen plukken voor het goede doel

POPERINGE - Op zondag 20 maart pakt Rotary Poperinge uit met een plukactie van tulpen ten voordele van het goede doel. Ze hebben 37.500 tulpen gezet waarvan er nu 2500 paketten te koop zijn van telkens 15 tulpen. 

BREAKING

Scheepsramp met Herald vandaag herdacht in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge werd vanmorgen een kleine herdenking gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers van de scheepsramp met de Herald 34 jaar geleden. 

BREAKING

Volgend weekend 8020 Shopping Days

OOSTKAMP - Volgend weekend worden de 8020 Shopping Days gehouden. De meeste winkels zijn dan ook op zondag open.

BREAKING

Autobrand werd aangestoken in Brugge

BRUGGE - In Brugge heeft het zaterdagavond gebrand in de Lange Raamstraat. Een geparkeerde wagen ging in vlammen op. 

BREAKING

Onderzoek na moord in Tielt

TIELT - In Tielt is een onderzoek gestart na een moord. In de Felix Dhoopstraat werd een 33 jarige man neergestoken.

BREAKING

Toerisme Brecht beloont mooiste foto's

BRECHT - Toerisme Brecht heeft tijdens de Corona maanden uitgepakt met wandelingen waarbij ze de de mooiste foto's mochten insturen.

Bekijk meer gerelateerde artikels