Regio

Miet & Griet van de vissector

OOSTKAMP - In het Kasteeldomein de Cellen in Oostkamp was er zondag Miet & Griet van de Vlaamse Federatie van Vishandelaars en van Visgro. Het was een gezellig samenzijn voor mensen van de sector met tal van sprekers. 

Ze slaan de handen in elkaar met Unizo om hun belangen verder te verdedigen. Op de foto van links naar rechts Heleen Loones van Syntra West, Manu De Meester van Unizo, Maarten du Bois van Visgro en Gedeputeerde Bart Naeyaert.

Bron: Foto©Diya Janssens

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag start winterse events in Oostende

OOSTENDE - Nu vrijdag 3 december starten in Oostende de winterse events. Er is vanaf vrijdag heel wat te beleven.   

BREAKING

Nu maandag hinder van openbaar vervoer door staking

BRUSSEL - Bij de MIVB en De Lijn verwachten ze nu maandag 6 december hinder door een vakbondsactie. Er zullen heel wat chauffeurs staken. Daarnaast is er al uitval van personeel door Corona.     

BREAKING

Honderden gezinnen zonder stroom in Puurs

PUURS - Vele honderden gezinnen in Liezele en Puurs zaten vanavond een tijdlang zonder stroom. Het was even voor 19 uur toen de stroom uitviel. De stroomonderbreking duurde twee uur. 

BREAKING

Itsu opent de deuren op Brussels Airport

BRUSSEL - Op Brussels Aiport opende Itsu dinsdag de deuren van hun nieuwe zaak. Ze zullen de zaak samen met Autogrill runnen op de luchthaven. Het is de eerste Itsu op het Europese vasteland.   

BREAKING

Aldi heropent vandaag in Oostrozebeke

OOSTROZEBEKE - In Oostrozebeke heropent Aldi vandaag terug de deuren. Sinds mei waren er werken bezig in de winkel die al 35 jaar bestaat en kan rekenen op een trouw cliënteel.   

BREAKING

Treinen van en naar Hasselt liepen hinder op

HASSELT - De treinen van en naar Hasselt liepen dinsdag drie uur lang hinder op. 

BREAKING

Gaslek in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er dinsdag over de middag een gaslek geweest. De oproep liep binnen om 12.15 uur.  

BREAKING

Hoe je jouw woning verder kunt verduurzamen en automatiseren

BELGIE - Gas is duurder dan ooit, ook elektriciteit is enorm toegenomen in prijs. Mensen zoeken naar een duurzame oplossing om zelf energie op te wekken. Het woord ‘duur’ staat niet voor niets in ‘duurzaam’, het gaat je op voorhand wel geld kosten om je woning te verduurzamen. Als investering kan het wel rendement opleveren waar je lang van zult profiteren. Welke rol speelt automatisering in verduurzamen? Dat en meer kun je op deze pagina lezen.

 

 

BREAKING

Midwinterfeest van 12 december wordt geschrapt

BRUGGE - Het jaarlijkse Midwinterfeest zal dit jaar niet kunnen doorgaan. Omwille van de Corona besmettingen werden nieuwe maatregelen opgelegd voor de organisatie.  

BREAKING

De Bommelaar niet op de planken in februari 2022

ZUIENKERKE - De toneelkring de Bommelaar zal niet langer meer repeteren voor hun volgende productie die gepland was in februari 2022 in zaal de Bommel. 

Bekijk meer gerelateerde artikels