Brugge

Shoppen op zondag bij Nicky M Outlet

BRUGGE - In Brugge gaan je straks gaan shoppen want de Nicky M Outlet shop is de ganse dag open. Je kan er terecht van 10.30 tot 18 uur. 

De winkel aan de overkant van Nicky M is nog even gesloten tot 22 februari. Maar zo lang moet u niet wachten om een waardebon te kopen voor Valentijn want in de Outlet in de Vlamingstraat 21 worden de waardebonnen ook verkocht.  

Bron: Foto©Outlet Nicky M

Bekijk Ook

BREAKING

Prijs van de Culturele Raad Brugge voor Scoutsharmonie Sint-Leo

BRUGGE - De Culturele Raad hield deze voormiddag hun algemene vergadering. Het werd een online vergadering in het kader van de Corona maatregelen.

BREAKING

Koekentoren voor thuis- en poetshulpen Mintus Brugge

BRUGGE - Mintus Brugge heeft hun thuis- en poetshulpen beloond met een koekentoren. De dag van de poetshulp was gepland op 20 juni maar werd dan omwille van de Corona tijden uitgesteld.

BREAKING

Geen blijde intrede van de Sint in Brugge maar wel live stream

BRUGGE - De geplande intrede van de Sint in Brugge kan dit jaar niet doorgaan. Toch zijn de Sint en zijn Pieten al de geheime pakjeskamer komen bezoeken in het Stadhuis.  

BREAKING

Appelsap en appelmoes van fruit van Brugse boomgaarden

BRUGGE - De stad en het OCMW Brugge hebben heel wat boomgaarden. Tal van verenigingen en instellingen hielpen bij de pluk van het fruit dat nu verwerkt werd in Hoeve Hangerijn in Assebroek.  

BREAKING

Brugge Local Friday met morgen tal van mooie kortingen en geschenken

BRUGGE - In Brugge pakken ze morgen vrijdag uit met de Brugge Local Friday. Ze spelen daarbij in op de Black Friday waarop heel wat ondernemers inspelen. De stad Brugge heeft de deelnemende zaken opgelijst met een overzicht wat je morgen extra mag verwachten bij aankoop in de winkel of online aankoop bij de lokale handelaar.       

BREAKING

Half miljoen euro voor heraanleg Minnewaterpark

BRUGGE  - De stad Brugge trekt een half miljoen euro uit voor het Minnewaterpark. De werken starten in september volgend jaar en duren tot in april 2022.  

BREAKING

Marilynn pakt uit met Decolynn

SINT-KRUIS - Marilynn Buyck runt al negen jaar haar damesmodezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Tijdens deze lockdown bleef ze niet stil zitten. Ze levert mode aan huis maar start nu ook met Decolynn. 

BREAKING

Mode voor moeder en dochter bij Ellemilla Shop

BELGIE - De Ellemilla Shop pakt uit met de Black Week Sales met mooie kortingen tot min 50%. Je kan er online mode shoppen tegen betaalbare prijzen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels