Brugge

Drie Paljas bieren op de tapkraan op Brugs Bierfestival

BRUGGE - Het Brugs Bierfestival loopt nog tot en met morgen zondag op het Zand in Brugge. Je kan er ook de bieren van Paljas vinden met op de tapkraan Saison, Ipa en Rosé.

De bieren van Paljas vind je de ganse zomer op de Europese markten van Fiësta Europa. Ze starten begin april in Beveren. 

Bron: Foto©Paljas

Bekijk Ook

BREAKING

Bilzen pakt uit met Bierfestival

BILZEN - In de Limburgse stad Bilzen pakken ze op zaterdag 9 en zondag 10 juli uit met het Bierfestival Chantee. Een 20 tal brouwerijen laten er hun beste bieren proeven.  

BREAKING

Toerisme Brugge lanceert nieuwe wandelgids

BRUGGE - Toerisme Brugge heeft de nieuwe wandelgids voor de Breydelstad gelanceerd onder de naam Oooh. In de wandelgids werden vier wandelroutes opgenomen.  

BREAKING

MUG Heli reeds drie maal naar Oost-Vlaanderen vandaag

BRUGGE - Het is ook vandaag een drukke dag voor de MUG Heli. Ze werden nu reeds vier maal opgeroepen waarvan drie maal naar Oost-Vlaanderen. 

BREAKING

Shoppen en oldtimers in de Smedenstraat in Brugge

BRUGGE - In de Smedenstraat in Brugge kan je vandaag shoppen. De winkels zijn er open voor het koopweekend in de Brugse binnenstad.  

BREAKING

Eendjes vissen op het Koopweekend in Brugge

BRUGGE - In Brugge is er dit weekend het jaarlijkse koopweekend. Alle winkels in de Brugse binnenstad zijn deze namiddag open en bieden al mooie kortingen.   

BREAKING

31e editie van Feest in het Park in Brugge

BRUGGE - In het Minnewaterpark in Brugge werd gisteren zaterdag de 31e editie van Feest in het Park gehouden. Er waren tienduizend bezoekers.  

BREAKING

Volgende week zaterdag Fedekam Taptoe in Brugge

BRUGGE - Op de Burg in Brugge wordt volgende week zaterdag de Fedekam Taptoe gehouden. De taptoe start met de fanfare van Lichtervelde die het voorprogramma zal verzorgen. 

BREAKING

Straks start Malle Malefeesten in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Op de weide aan de hoek van de Pijpeweg met de Brieversweg in Male starten deze namiddag de Malle Malefeesten. Iedereen is er welkom vanaf 16.30 uur. 

BREAKING

Elke zondagnamiddag van juli en augustus live optredens bij Old Steamer

ZEEBRUGGE - Captain Dirk pakt ook deze zomer terug uit met live optredens op het uitgebreid terras. Elke zondagnamiddag zijn er optredens gepland.  

BREAKING

Expo Shape and Colour in de Brugse Garemijnzaal

BRUGGE - In de Brugse Garemijnzaal op de Markt loopt nog tot en met maandag 27 juni de expo Shape and Colour.  

Bekijk meer gerelateerde artikels