Regio

Nu zaterdag marktdag in de Boeveriestraat in Brugge

BRUGGE - Komend weekend is er het Brugs Bierfestival met een grote tent op het Zand. Hierdoor moet de zaterdagmarkt voor één maal verhuizen naar de Boeveriestraat met de kippenkramen ter hoogte van Van Volden. 

De markthandelaars hopen dat ze even veel volk zien in de Boeveriestraat. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Burger King opent nu woensdag ook in Oostende

OOSTENDE - De hamburgerketen Burger King opent nu woensdag 6 juli een nieuwe vestiging aan de Torhoutsesteenweg in Oostende. 

BREAKING

Chitie'k pakt op 5 augustus uit met mosselavond

BRUGGE - Het Brugse restaurant Chritie'k bij Thierry De Clerk aan de Koolkekesteenweg in Brugge zal op vrijdag 5 augustus uitpakken met een heuse mosselavond. De bodemcultuurmosselen zijn intussen overal geleverd.     

BREAKING

Motorrijder overleden na klap op N60 in Kruisem

Langs de N60 weg in Kruisem is het tot een zwaar verkeersongeval gekomen tussen een moto en een vrachtwagen. De motorrijder kon de vrachtwagen niet meer ontwijken.  

BREAKING

Maldegem nam Sint-Annapark onder handen

MALDEGEM - In Maldegem pakten ze het Sint-Annapark onder handen. Er werd een sport- en strandzone voorzien in het park waar het deze zomer gezellig zal vertoeven zijn.  

BREAKING

Naakte reus Medar zal te zien zijn in de Tour de France

EEKLO - De zaakvoerder van het keukenbedrijf Adrem Keukens wil de komende weken stunten met zijn naakte reus Medar. Hij is vertrokken naar Frankrijk waar de reus regelmatig in beeld zal komen.   

BREAKING

Ongeval tussen kusttram en auto in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is het vrijdag tot een ongeval gekomen. Een gezin onder weg naar hun vakantieadres werd gegrepen door de aankomende kusttram.  

BREAKING

Spoorwegpolitie op meer hotspots deze zomer

BELGIE - De Federale Spoorwegpolitie zal de komende zomer meer ingezet worden op de hotspots. Het zijn de plaatsen waar het deze zomer extra druk wordt.  

BREAKING

Zon Zee Zorgeloos

KUST - In zes badplaatsen is vandaag Zon Zee Zorgeloos gestart. Dan kunnen personen met een beperking beroep doen op opgeleide assistenten om hen in een strandstoel tot bij het water te brengen. Zo kunnen ze echt de zee beleven.   

BREAKING

Film op het strand op donderdag in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het strand van Zeebrugge is er elke week op donderdag film ter hoogte van de Surfclub Icarus. Op donderdag 7 juli worden de eerste films vertoond.    

Bekijk meer gerelateerde artikels