Regio

Weekend zonder alcohol aan het stuur

BELGIE - Het ganse weekend zijn er zowel door de lokale als federale politie alcoholcontroles gepland in het kader van het Weekend zonder alcohol aan het stuur. 

In heel wat zones zijn de controles intussen al gestart. U kan dit weekend dus best een BOB meenemen als u niet betrapt wil worden.

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Hulst maakt toekomstplan voor de Liniedijk

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - Het recreatieve en sportieve gebruik van de Liniedijk in Hulst is in de loop van de tijd toegenomen.De diverse gebruikers ondervinden hinder van elkaar. Daarom onderzocht de gemeente Hulst het gebruik van de Liniedijk met een enquête. De resultaten zijn nu gekend.

BREAKING

Breydel De Coninc in Brugge al jaren een begrip voor de mosselen

BRUGGE - De Zeeuwse mosselen zijn dit jaar heerlijk. Al jaren is het Restaurant Breydel De Coninc gekend voor hun mosselbereidingen.  

BREAKING

55 jarige vrouw overleden in Koksijde

KOKSIJDE - Aan de reddingspost Ster der Zee is een 55 jarige vrouw overleden nadat ze ten val kwam aan de waterlijn. De redders reageerden onmiddelijk. Ze werd bewusteloos uit het water gehaald.  

BREAKING

MUG Heli moest naar Groede in Zeeland

BRUGGE/GROEDE (NEDERLAND) - De MUG heli werd deze namiddag opgeroepen naar Zeeuws Vlaanderen, meer bepaald naar Groede.   

BREAKING

Geen vergunning voor Frontnacht in Ieper

IEPER - In Ieper was er de voorbije dagen heel wat te doen over Frontnacht dat gepland staat op 27 augustus. De stad Ieper zal het event nu toch niet toelaten. De organisatoren krijgen geen vergunning. 

BREAKING

Wolkbreuk zorgt voor wateroverlast in Hooglede

HOOGLEDE - In Hooglede kregen ze deze namiddag een fiks onweer met een wolkbreuk. Er was meteen heel wat wateroverlast.   

BREAKING

Werken Glacisweg gaan van start in Hulst

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - De Glacisweg in Hulst krijgt een nieuwe inrichting. Maandag 29 augustus starten de werken. Het volledige werk is eind oktober klaar.

BREAKING

Koersfanaten kijken uit naar de Vuelta in Nederland én België

NEDERLAND - BAARLE-NASSAU, BELGIE- BAARLE HERTOG - De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt op 19, 20 en 21 augustus naar Nederland. Op zondag 21 augustus doorkruist de derde etappe Breda – Breda niet alleen de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau, maar ook de Belgische gemeente Baarle-Hertog. De renners zullen dan op enkele minuten tijd maar liefst acht keer over een Belgisch-Nederlandse grens rijden. 

BREAKING

Edje Ska zorgt voor de nodige ambiance op Festival van de Noordzee

ZEEBRUGGE- Ook Tamara van Bistro Wittekerke had gezorgd voor tal van optredens op het terras van haar zaak.  

BREAKING

Wolfgang mocht Festival van de Noordzee afsluiten bij Old Steamer

ZEEBRUGGE - Bij Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge stonden er gisteren en vandaag telkens vijf bands op het programma.  

Bekijk meer gerelateerde artikels